CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Metsel- en stucgereedschapHandgereedschapGereedschap

Metsel- en stucgereedschap

Wovar heeft tegenwoordig ook een groot assortiment aan van allerlei soorten handgereedschap. In deze categorie kunt u al het handgereedschap vinden wat u maar nodig heeft om een muur te metselen of te stuccen. In ons assortiment kunt u metseltroffels, voegspijkers, stukadoorstroffels, afrijlatten, spackmessen, speciekuipen en nog veel meer artikelen vinden voor het metselen en stuccen. Allemaal van uitstekende kwaliteit om te zorgen voor een geslaagd eindresultaat. Als u bij ons voor 21:30 uur besteld heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Hierdoor kunt u de volgende dag al beginnen met klussen!

Metselgereedschap en stucgereedschap

Bent u van plan om één of meerdere muren te metselen en deze misschien daarna te gaan stuccen? Bij Wovar bent u dan aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u alles vinden wat u maar nodig heeft voor het stuccen en metselen. Stucwerk is een hele mooie manier om bijvoorbeeld uw gemetselde muren af te werken. Met een mortel brengt u een dunne laag van een bepaalde soort mortel aan op uw muren of plafond. Hiermee kunt u uw muren en plafonds heel strak en netjes afwerken.  

Stukadoors- en metselgereedschap bestellen bij Wovar

Heeft u een bijvoorbeeld een bouwbedrijf of klusbedrijf en wilt u deze producten zakelijk aanschaffen? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting op iedere bestelling en krijgt een eigen contactpersoon binnen Wovar. Hiermee kunt u snel en eenvoudig mee overleggen over bijvoorbeeld een product of een bestelling. Met een zakelijk account is spoedlevering ook mogelijk als u met spoed een bestelling nodig heeft. Ten slotte krijgen grootverbruikers staffelkorting op veel producten in deze categorie. 

Is stuc- en metselgereedschap niet helemaal waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij al ons andere handige handgereedschap!