CURRENT LOCALE nl-nl

  • Vandaag besteld, maandag in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Borderranden KunststofBorderrandenTuin

Filters

Borderranden Kunststof

24 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Borderranden Kunststof

Bent u op zoek naar flexibele borderranden en bijbehorende pennen voor de bevestiging? De kunststof borderranden van Wovar zorgen ervoor dat u prachtige scheidingen in uw tuin aanbrengt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw grindpad of bloemenperk netjes scheiden van uw gazon. Hebt u een kronkelend grindpad of een rond bloemenperk? Geen zorgen! Alle kunststoffen borderranden zijn zeer flexibel en kunt u dus in elke gewenste stand plaatsen. De borderranden worden op rol geleverd, zo kunt u de borderrand zelf op maat snijden en is het niet nodig om borderranden aan elkaar te koppelen. De kunststoffen borderranden van Wovar zijn UV-bestendig en verkleuren dus niet door de zon. Daarnaast zullen ze ook niet rotten door aantasting van water. Kortom, met de verschillende kleuren borderranden van kunststof, kunt u in elke situatie eenvoudig zorgen voor nette afscheidingen in uw tuin. 

Wovar levert ook cortenstaal borderranden, welke door een speciale behandeling voorzien zijn van een prachtige roestkleur. Benieuwd? Zie het volledige assortiment bij onze cortenstaal borderranden.  

De kunststoffen borderranden van Wovar worden geleverd in vier verschillende kleuren, namelijk in het zwart, grijs, taupe en groen. Daarbij kunt u handige grondpennen bestellen om de borderranden mee vast te zetten. Ook de pennen zijn in het zwart, groen, taupe en grijs verkrijgbaar. De borderranden zijn 15 centimeter hoog en u kunt zelf bepalen hoever u ze in de grond wilt bevestigen. Hierbij geldt wel, hoe dieper in de grond, hoe steviger het staat. De grondpennen zorgen voor extra stevigheid en hebben ook een lengte van 26,7 cm.

Voordelen van kunststof borderranden

Het gebruik van kunststof borderranden brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Kunststof borderranden zijn zeer flexibel en zijn daardoor makkelijk te gebruiken bij kronkelende paden of ronde bloemenperken. 
  • Kunststof rot niet en zal dus zeer lang in goede staat blijven. 
  • Het kunststof is voorzien van een UV-behandeling, waardoor de kleur niet verwelkt door de zon.
  • De kunststof borderranden worden op rol geleverd en kunt u eenvoudig op maat snijden. Zo hebt u 1 geheel aan borderrand, zonder dat u stukken hoeft te koppelen.
  • De borderranden zijn gemaakt van gerecycled materiaal. U bent dus duurzaam bezig!

Borderrand kunststof plaatsen

U kunt zelf geheel eenvoudig de gazonrand kunststof plaatsen. Maak een sleuf op de plek waar u de borderrand wilt hebben. Gebruik hiervoor een schep of een klein tuinschepje. Om de borderrand stevig in de grond te zetten raden wij aan om een sleuf van minimaal 10 tot maximaal 15 cm te graven. Plaats de op maat gesneden borderrand in de sleuf en vul deze weer aan met grond, zand of grint. Druk dit goed aan om verzakking te voorkomen. Vervolgens kunt u gebruik maken van de grondpennen, welke u om de 50 cm met een rubberen hamer in de grond kunt slaan. Zorg ervoor dat het lipje van de pen om de borderrand heen valt. Hoe dichter u de pennen bij elkaar de grond inslaat, hoe steviger de borderrand staat. Wilt u toch nog meer willen weten over hoe u deze borderranden kan plaatsen? Bekijk dan de blog borderrand van kunststof plaatsen.

Zelf borderrand kunststof verlengen

U kunt een kunststof borderrand eenvoudig zelf verlengen. Dit doet u door 10 cm van de kunststof borderrand af te zagen en dit als koppelstuk te gebruiken. Plaats dit afgezaagde stuk achter de twee borderranden die u wilt verbinden en schroef deze vast met onze tuinschroeven RVS.

Kunststof borderranden bestellen

Bestel uw kunststoffen borderrand en de bijpassende grondpennen nu voordelig bij Wovar! Zo zorgt u voor een nette en luxe uitstraling van uw tuin. Heeft u een eigen bouw of klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van een vaste zakelijke korting. Tevens krijgt u dan een handig besteloverzicht. 

Benieuwd naar al onze soorten borderranden? Neem een kijkje in ons totale assortiment borderranden