CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Meubelpoten

33 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Meubelpoten

Bent u op zoek naar pootjes voor uw zelfgemaakte kast óf zoekt u nieuwe meubelpoten om de poten van uw bestaande meubelen te vervangen? Bij Wovar bent u aan het juiste adres voor prachtige meubelpoten in diverse hoogtes. Onze meubelpootjes zijn te verkrijgen in diverse varianten zoals korte zwarte meubelpoten en ook prachtige houten meubelpoten.

Doordat wij meubelpoten in diverse hoogtes aanbieden treft u ongetwijfeld een passend product aan voor uw project. De meeste meubelpootjes uit ons assortiment zijn van hoogwaardig staal wat voorzien is van een hoogwaardige laklaag, hierdoor bent u verzekerd van een oerdegelijke meubelpoot welke jarenlang meegaat! Naast een mooie subtiele poot voor uw tv-kast leveren wij ook prachtige houten meubelpoten voor bijvoorbeeld een bijzettafel of salontafel.

Wij leveren meubelpoten, tafelpoten, handig kabelmanagement en overig meubelbeslag in heel Nederland en België! 

Meubelpootjes voor ieder meubel

Meubelpoten die u in ons assortiment aantreft zijn perfect geschikt voor onder kasten zoals tv-kasten, dressoirkasten of zelfs voor lage bijzettafels. Hiermee zijn meubelpootjes vrij universeel toepasbaar, u hoeft enkel te zorgen voor de juiste lengte van de meubelpoten onder het meubel. Stalen meubelpoten, bijvoorbeeld onze populaire Meubelpoot Zwart, passen perfect thuis in een industrieel interieur in de combinatie met ons deurbeslag zwart. Door in een interieur te zorgen voor terugkomende kleuren van zowel het deurbeslag, raambeslag maar ook uw kastdeuren met ons schuifdeursysteem kast creëert u een mooie eenheid van kleuren. Dit zorgt voor rust in uw interieur en kan perfect combineert worden met overige woning-accessoires.

Houten meubelpoten 

Zoals u kunt lezen zijn zwarte meubelpoten perfect geschikt om de combinatie te maken met uw deurbeslag en overige accessoires zoals deurstoppers en scharnieren voor deuren. Maar wanneer de rest van uw meubelen volledig van massief hout zijn, wilt u die look natuurlijk doorzetten naar uw kastpoten. In dat geval kiest u voor onze populaire meubelpoten van hout, ook hierin kiest u uit verschillende hoogtes en varianten. Door ons brede aanbod treft u ongetwijfeld een geschikte meubelpoot aan voor uw situatie, houdt hierbij ook de kleur van uw deurbeslag in de gaten. Combineer zwarte meubelpoten bijvoorbeeld met onze deurklinken zwart voor een industrieel interieur.

Meubelpootjes monteren aan uw meubel

Onze meubelpoten zijn altijd voorzien van een montageplaat. Dit houdt in dat de montage heel eenvoudig is aangezien u middels dit plaatje de meubelpoot onder uw meubel schroeft. De schroeven dient u mee te bestellen, deze worden niet standaard meegeleverd. Los van het gebruikt van korte voldraadschroeven zou u ook gebruik kunnen maken van slotbouten. Voor een doorsnee kast of tafel volstaan vier poten waarbij u op elke hoek één meubelpoot plaatst. Heeft u een zware kast die u wilt voorzien van nieuwe meubelpoten? Dan plaatst u het beste vijf of zes poten onder uw meubel. Bij vijf poten plaatst u de 5e poot exact in het midden van de onderplaat van uw kast. Zo is er voldoende steun voor de kast. Maakt u gebruik van zes poten, dan monteert u zowel aan de voorkant als aan de achterkant drie meubelpoten.

Meubelpoot verstelbaar maken

Met speciale stelvoeten zijn deze meubelpoten in een handomdraai verstelbaar te maken. Onderaan de meubelpoten zit inwendig schroefdraad waar u de stelvoeten indraait. Door de pootjes vervolgens te draaien stelt u uw meubel eenvoudig waterpas. Vooral bij oneffen ondergrond is dit handig of wanneer u bijvoorbeeld in een bijkeuken of schuur geen vlakke ondergrond heeft. De stelvoeten treft u aan in de bijbehorende artikelen, maar enkel bij de producten welke voorzien kunnen worden van deze stelvoeten!

Verstelbare stelpoten

Voor keukenkasten bent u natuurlijk op zoek naar verstelbare meubelpoten. Deze kunststof keukenkast pootjes worden ook wel stelpoten genoemd aangezien ze dus verstelbaar zijn. De bevestiging van deze meubelpoten vindt plaats middels een bevestigingsblok welke aan de onderkant van de keukenkast wordt geschroefd. Hierin plaatst u de verstelbare pootjes waarmee de kast kan worden gesteld. Aangezien een keuken volledig waterpas moet komen te staan, is het belangrijk om extra tijd te nemen voor het goed stellen van de keuken. Met onze stelpoten stelt u de keuken tot op de millimeter nauwkeurig, wij leveren veel verschillende hoogtematen die allemaal nog verstelbaar zijn. Stelpoten bestelt u eenvoudig samen met uw benodigde keukenbeslag, veel verschillende soorten ladegeleiders, diverse varianten keukenkast scharnieren en prachtige keukengrepen.

Meubelpoten online bestellen

U bestelt uw meubelpoten voor kasten, stalen meubelpoten voor banken, houten meubelpootjes voor een bijzettafel of tafelpoten voor bijvoorbeeld een eettafel eenvoudig bij Wovar voor de beste prijs. Wovar is hét adres voor betaalbaar meubelbeslag, deurbeslag, raambeslag en keukenbeslag. Wilt u uw vloer ook direct beschermen tegen eventuele beschadigingen die meubelpoten kunnen veroorzaken? Bekijk dan eens ons complete assortiment viltglijders en voorzie de onderkant van uw meubelpoten van een beschermende viltlaag.

Meubelmakers, timmerfabrieken, klussenbedrijven en timmerbedrijven profiteren van veel extra voordeel door een zakelijk account aan te maken. Met zo’n account genieten dergelijke bedrijven van de mogelijkheid tot spoedlevering, een vaste zakelijke korting op alle aankopen en ontvangen een handig orderoverzicht. Het aanmaken van een persoonlijk account is geheel gratis, waarna u direct profiteert van de vele voordelen.