Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Meubelpoten

Is uw vloer ongelijk of staat uw bank, kast of ander meubel te laag? Dan bieden de verstelbare meubelpoten van Wovar een mogelijke oplossing voor u! Wovar levert verstelbare meubelpootjes voor keukens, kasten, tafels en meer in veel verschillende soorten en maten. Voor iedere toepassing levert Wovar de juiste stelpoten.

De verstelbare meubelpoten van Wovar hebben een maximale draagkracht van tot wel 250 kg en bestaan altijd uit twee onderdelen: de verstelbare poot en een bevestigingsplaat.

Een set hiervan wordt geleverd exclusief bevestingsmateriaal, maar geen zorgen! Deze zijn namelijk eenvoudig mee te bestellen. Meestal kan u uit de voeten met onze spaanplaatschroeven 4x40 mm. Als uw meubel echter dunner is dan 20 mm raden wij aan schroeven 4 x 35 mm te gebruiken.

Het voordeel van deze schroeven is overigens ook dat u geen gaten hoeft voor te boren. Is uw meubel gemaakt van hardhout? Dan raden wij aan om dit echter wel te doen. Hier kunt u dan onze 2,5 mm hardhoutboor voor gebruiken.

Monteren en verstellen van de meubelpoot

Monteer de bevestigingsplaten in de hoeken van uw meubel. Wanneer het gaat om een langwerpig meubel kunt u de bevestigingsplaten om de 40 cm plaatsen. Nadat de bevestigingsplaat is vastgeschroefd op het meubel plaatst u de verstelbare poot. Deze schuift u heel eenvoudig in het bevestigingsplaatje.

Door aan de poot te draaien verstelt u het meubel in hoogte. Gebruik een waterpas om te controleren of het meubel waterpas staat. Wij raden aan verstelgereedschap mee te bestellen om heel gemakkelijk en tijdbesparend uw meubels waterpas te stellen. Ook zorgt verstelgereedshap ervoor dat u heel gemakkelijk meubelpoten die in een lastige hoek verkeren eenvoudig in hoogte te verstellen zijn.

Verstelbare meubelpoten bestellen

Bestel de verstelbare meubelpoten vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting en vast contactpersoon.

Is een meubelpoot niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons volledige meubelbeslag. Hier vindt u onder andere ladegeleiders, magneetsluitingen, kogelsnappersmeubelknoppen, meubelgrepenleren handgrepen, kistsluitingen en meubelsloten.