CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Muurplaatankers

6 producten

Muurplaatankers

Muurplaatankers zijn essentiële bouwcomponenten die worden gebruikt om houten constructies zoals schuttingen, pergola's en tuinhuisjes aan een muur te bevestigen. Deze metalen ankers worden stevig aan de muur bevestigd en zorgen voor stabiliteit en structurele ondersteuning. Muurplaatankers voorkomen dat de constructie gaat verzakken of verschuiven, waardoor een duurzame en veilige verbinding met de muur ontstaat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, afhankelijk van de specifieke eisen van het bouwproject. Het correct installeren van muurplaatankers is cruciaal voor een stevige en langdurige constructie.

Balk op muur monteren

De mogelijkheden met onze muurplaatankers zijn zeer divers. Dit onderdeel wordt typisch gebruikt bij de bouw van constructies, waarbij het de muurplaat, ook wel bekend als de dakplaat, stevig aan de muur bevestigt. Een voorbeeld van het gebruik van de muurplaatanker is wanneer u balken op de muur wilt plaatsen, waarbij u ze over de muurplaatanker kunt bevestigen om extra versteviging te bieden. Een andere toepassing van de muurplaatanker is bijvoorbeeld bij het installeren van een vlaggenmast in de grond, waarbij doorgaans minimaal drie ankers vereist zijn.

Muurplaatanker

Bestel uw muurplaatankers bij Wovar, voor A-kwaliteit en een scherpe prijs. Is deze muurplaatanker niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons ruime assortiment verankering. Bekijk naast de verankering ook ons ruime assortiment hoekverbinders en instortankers. Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijke account zoals kortingen en een handig orderoverzicht.