CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tandveerringen

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Tandveerringen

Tandveerringen zijn onmisbaar wanneer u een verbinding gaat maken met een bout en moer. De tandveerringen zorgen voor meer stevigheid en voorkomen dat bouten en moeren los komen te zitten. De vertanding zorgt ervoor dat, ook bij trilling, de bouten en moeren goed vast blijven zitten. In ons assortiment vindt u zowel verzinkte als RVS tandveerringen in de maten M6, M8, M10 en M12. 

Ook op zoek naar bijbehorende bouten en moeren? Neem een kijkje in ons gehele assortiment bouten.   

Kartelringen

Tandveerringen worden ook wel kartelringen genoemd. Dat komt omdat tandveerringen veerringen zijn die beschikken over karteltjes. Deze karteltjes zorgen ervoor dat de sluitring niet los kan gaan zitten door trillingen en dergelijke. Dit kan vooral heel handig zijn als u een moer wilt vastdraaien op een oppervlakte die niet vlak is en/of parallel loopt aan de moer. Dit heeft als resultaat dat de moer minder wrijving heeft aan dat oppervlak en dus makkelijker los kan raken. 

Tandveerringen kopen

Met deze tandveerringen maakt u een ijzersterke constructie. Tandveerringen zorgen voor stevigheid. Bovendien voorkomen ze met hun tanden dat zowel de bout als de moer los kan raken. Bestel daarom zowel uw RVS als verzinkte tandveerringen bij Wovar voor de beste prijzen! Wovar is namelijk dé expert in bevestigingsmaterialen.  

Met een zakelijk account profiteert u van veel aantrekkelijke voordelen zoals 15% korting, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Heeft u dus een bedrijf en wilt u hier graag gebruik van gaan maken? Maak dan vandaag nog geheel vrijblijvend een zakelijk account aan.  

Geeft u de voorkeur aan een ander type ringen? Kijk dan eens bij onze veerringen of onze sluitringen.