CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Paalhouders gepunt

21 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Paalhouders gepunt

In deze categorie vindt u gepunte paalhouders van verzinkt staal. Deze paaldragers kunt u dankzij de punt in de grond plaatsen en hier op een vierkante houten tuinpaal plaatsen. Vervolgens kunt u uw 7x7, 9x9, 12x12 of 15x15 cm houten paal op deze paalhouders monteren met onze tellerkopschroeven of paalhoudersschroeven van circa 4 cm lengte. Bij Wovar geldt, bestel uw gepunte paaldragers voor 22:00u en wij leveren de volgende dag bij u thuis. Zoekt u paalhouders met vlakke plaat voor montage op beton of uw terras, bekijk dan eens onze vlakke paalhouders.

Een stevige fundering maken zonder beton te hoeven storten? Bekijk ons assortiment schroeffunderingen en zorg eenvoudig voor een direct belastbare fundering voor een vlonder, pergola of tuinhuis. 

Voor paalhouders met punt voor 7x7, 9x9, 12x12 en 15x15 cm geldt dat u bij schuttingen waar veel wind staat ook dient te zorgen voor stormankers en schuine balken in de hoeken. Zo voorkomt u dat uw gepunte paalhouders bezwijken onder de druk. Dit wordt nog wel eens onderschat. Maar eerlijk is eerlijk, een paal in de grond is altijd steviger dan een ijzeren paalpunt in de grond.

Vergeet niet houtdraadbouten, slotbouten of tellerkopschroeven mee te bestellen om de balk te verankeren in de paalhouders.

Paalhouders met punt plaatsen

Een paalhouder met punt is erg eenvoudig te plaatsen in bijvoorbeeld uw tuin. Hiervoor heeft u een aantal opties. Als eerste kunt u ervoor kiezen de gepunte paalhouder rechtstreeks in de grond te steken. Dit is de meest snelle, maar ook zwakste manier om puntpaalhouders te plaatsen. Als stevig alternatief, kunt u de gepunte paalhouder instorten. Hiervoor graaft u een kuil op de plek waar de paalhouder komt. Vervolgens stort u snelbeton in dit gat, waarna u de paal hierin aanbrengt. Wanneer het geheel is uitgehard, heeft u een enorm sterk bevestigingspunt voor uw palen.