Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Raveeldragers

De ijzersterke raveeldragers van Wovar zijn geschikt om houten balken aan elkaar te verbinden. Deze raveeldragers bevatten geen strip en worden ook wel raveeldragers zwaar genoemd. Wovar is uw online groothandel voor gegalvaniseerde raveeldragers voor allerlei maten balkhout. Online ijzerwarenshop Wovar levert uit eigen voorraad. Bestelt u voor 22 uur in de avond, dan heeft u de ijzeren raveeldragers de volgende dag al thuis. Ook op zaterdag levering. Steeds meer bedrijven in de bouw en tuin weten ons te vinden. Ook bezorgen wij bij particulieren. Bekijk ook de pagina balkdragers. Dit is een andere, smallere soort balkhouder, verkrijgbaar met en zonder lip.

De verzinkte, metalen raveeldragers zijn voorzien van vele schroefgaten. Dit vergemakkelijkt het monteren van deze balkdragers. Wovar heeft voor iedere maat balk een geschikte raveeldrager. Zo heeft Wovar ruimschoots de volgende raveeldragers op voorraad:

  • Raveeldragers voor 3.8 x 8.9 cm balken
  • Raveeldragers voor 3.8 x 12 cm balken
  • Raveeldragers voor 3.8 x 14 cm balken
  • Raveeldragers voor 4.5 x 9 cm balken
  • Raveeldragers voor 4.5 x 14.5 cm balken
  • Raveeldragers voor 5.0 x 10.0 cm balken
  • Raveeldragers voor 5.0 x 15.0 cm balken
  • Raveeldragers voor 6.3 x 17.5 cm balken
  • Raveeldragers voor 7.0 x 20.0 cm balken

Bovenstaande balkhouders zijn geschikt voor Scandinavisch vuren (ook SLS hout), Lariks Douglas bezaagd en glad geschaafd hout. Ook zijn deze regeldragers geschikt voor hardhout of grenen hout. U kunt deze balkdragers dus prima gebruiken bij het bouwen van een terras overkapping, aanbouw veranda, houten tuin schuur of carport van hout. 

Deze stalen raveeldragers van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt dergelijke raveeldragers voor houten balken mega sterk. Monteer de raveeldragers met met onze sterke spaanplaatschroeven met snijpunt. De punt zorgt ervoor dat u niet hoeft voor te boren bij zachthout. Probeer zoveel mogelijk gaten te voorzien van een schroef. Dan bent u verzekerd van stevigheid.

Online raveeldragers kopen

U zoekt een gerenommeerde online ijzerwarenwinkel? Bestel raveeldragers voor de laagste prijs bij Wovar. Wij bezorgen orders voor 22 uur besteld al de volgende dag bij bedrijven en particulieren. Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.