Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Lijmen en Kitten

Op zoek naar een leverancier voor hoogwaardige lijmen en kitten? A-merk Wovar levert enkel top kwaliteit High tack kit, Steenlijm en EPDM lijm in kokers van 290 ml. Met de hoogwaardige lijmen en kitten van Wovar lijmt u vrijwel alles vast in uw tuin. Gebruik onze sterke steenlijm voor het vastlijmen van stapelblokken. Kies onze EPDM lijm voor het vastplakken van alle soorten EPDM. Zoekt u een universele lijmkit? Met onze High tack kit kan worden gebruikt op de meest voorkomende grondsoorten. Denk bijvoorbeeld aan steen, harde kunststoffen, aluminium en metaal.

De hoogwaardige lijmen en kitten van Wovar zijn per koker van 290 ml te bestellen. Hier heeft u wel een kitspuit of kitpistool voor nodig. Bij afname van een overdoos a 12 kokers profiteert u van een hoge staffelkorting! Bedrijven in de bouw-, klus- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Bent u op zoek lijm geschikt voor EPDM, plinten, vloertegels of kunststof? Het assortiment lijmen en kitten van Wovar heeft een oplossing voor vrijwel iedere verlijming. Hieronder geven we een uitgebreide beschrijving over onze verschillende soorten lijmen en kitten. Hierin staat precies in voor welke lijm of kit u nodig hebt. Zo worden wij vaak gevraagd voor welke lijm voor EPDM gebruikt wordt. Of welke lijm u kiest om plinten vast te kitten. Om onze kokers van 290 ml te gebruiken heeft u een kitspuit nodig.

Wovar High Tack Kit

Deze witte universele lijmkit is geschikt voor het verlijmen van 1001 toepassingen. High Tack kit van Wovar is alleen niet geschikt voor Polypropeen (PP) en Polyetheen (PE). Door de zeer hoge kleefkracht van onze high tack kit is dit de meest voorkomende kit in de bouwsector. U kunt High tack kit, ook wel high tech kit genoemd, gebruiken voor onder andere: steen, beton, glas, gips, polyurethaan (PU), PVC, harde kunststoffen, glazuur, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metaal, legeringen en roestvast staal! Zowel geschikt voor binnen als voor buiten montage. De high tack kit heeft een zeer snelle hechting en kleeft al na 2 seconden. Na 24 uur is deze universele kit helemaal uitgehard en zit uw montage muurvast!

Kortom: als u lijm zoekt voor plinten, lijm voor glas of lijm voor plastic, kies Wovar High Tack kit!

Wovar EPDM lijm

Deze zwarte blijvend elastische EPDM lijm is geschikt voor alle soorten EPDM. Dus zowel Europees EPDM als Amerikaans EPDM lijmt u zonder gebruik te maken van een primer stevig vast met Wovar EPDM lijm. Ook is deze lijm zeer geschikt voor het vast kitten van uw dakdoorvoer bij uw overkapping. De EPDM lijm van Wovar dient te worden aangebracht op een droge en schone ondergrond. EPDM lijm wordt ook vaak gebruikt als reparatiekit.

Wovar Steenlijm

Wilt u steen vastlijmen? De veelzijdige steenlijm van Wovar lijmt u vrijwel alle steensoorten stevig aan elkaar vast. Zoekt u lijm voor natuursteen? Daar is ook de Steenlijm van Wovar voor geschikt! Naast alle steensoorten kunt u deze steenlijm zien als een soort montagekit. Het verlijmen van hout, metalen, lood, zink, koper, spiegels, polystyreen, kunststoffen en beton is ook geen probleem voor de steenlijm van Wovar. Wovar steenlijm kan door zijn veelzijdigheid vrijwel alle soorten lijmen vervangen. De ondergrond voor deze steenlijm voor buiten dient vet en stofvrij te zijn.