• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Dikte

Lengte

Kleur

Prijs

tot

Deurdrangers

1-6 van de 6 producten

Deurdrangers zorgen ervoor dat een deur automatisch dichtvalt. Hiermee voorkomt u openstaande deuren en dus tocht. Deurdrangers zijn beschikbaar in verschillende formaten, voor ook verschillende formaten deuren. Bij deurdrangers is het belangrijk te kijken voor welke maximale deurbreedte deze geschikt is en wat de maximale draagkracht is. Hiermee kiest u eenvoudig de juiste deursluiting. 

Bestel deurdrangers van Wovar voor een scherpe prijs. Wovar levert deurdrangers uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

6 producten

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

De deurdrangers zijn toepasbaar op zowel binnen- als buitendeuren. Deurdrangers zijn te verkrijgen in diverse varianten. Zo is er een trekveer model, welke de deur met het kozijn verbindt en de deur direct dichttrekt na opening. Verder is er een pen welke aan de buitenkant tegen de deur wordt gemonteerd en de deur terug duwt. Tot slot zijn er de sluitarmen welke aan de binnenkant worden gemonteerd en de deur ook zachtjes kunnen sluiten. Op deze manier creëert u een soort soft-close effect voor iedere deur. Wilt u dat de deur erg langzaam weer sluit? Ook dat is een mogelijkheid met deurdrangers. 

De automatische deurdrangers kunt u met meegeleverde schroeven vastzetten op uw kozijn ofwel uw deur. Wilt u een automatisch sluitende naar binnen draaiende deur? Dan dient u de deurdranger op de deur te monteren en de arm van de dranger maakt u vast op het kozijn. Terwijl u bij een naar buiten draaiende deur de arm juist op de deur bevestigt en de deurdranger op het kozijn.

De montage van een deurdranger is erg eenvoudig. Alles wat u nodig heeft zijn de meegeleverde schroeven, een hardhoutboor en een pozidrive 2 bitje of schroevendraaier. De boor vindt u terug bij onze hardhoutboren, het bitje bij onze bitjes. U plaatst de dranger aan de bovenkant van de deur, waarna u de plek van de montage gaten bepaalt. Omdat u hoogstwaarschijnlijk werkt met hardhout, is het verstandig de hardhoutboor erbij te pakken. Teken met een timmermanspotlood waar deze zitten, waarna u de deurdranger weer neer kunt leggen. Boor met een klein hardhoutboortje kort voor, waarna u klaar bent voor de bevestiging. Door voor te boren krijgt u geen splinters in uw hout en zal de schroef heel mooi recht in het hout draaien, waardoor uw kozijn in topconditie blijft.  

Video: hoe monteer je een deurdranger?

In onderstaande video leggen we haarfijn uit hoe u een deurvanger gemakkelijk zelf plaatst.

Wilt u liever zelf lezen? Lees dan onze blog, waar u kunt lezen hoe een deurdranger gemonteerd moet worden - Hoe monteer ik een deurdranger?