CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Staarthengen

22 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Staarthengen

Verzinkte staarthengen zijn essentiële en duurzame onderdelen in verschillende toepassingen, vooral in de bouw- en constructie-industrie. Deze hengen, ook wel bekend als scharnieren, worden vervaardigd uit verzinkt staal en ondergaan een speciaal verzinkingsproces om ze te beschermen tegen corrosie en roest. Verzinkte staarthengen worden vaak gebruikt voor poorten, deuren, luiken en andere structurele elementen waar flexibele beweging vereist is. Ze bieden niet alleen een soepele werking, maar ook een aantrekkelijke afwerking die goed past bij verschillende ontwerpstijlen. Het verzinkte oppervlak geeft de staarthengen een zilverachtige glans en een gladde afwerking, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Dit geldt ook voor onze zwarte staarthengen, welke over een hoogwaardige poedercoating beschikken.

Staarthengen monteren

Staarthengen zijn relatief eenvoudig te installeren en vereisen ze weinig onderhoud. Monteer de staarthengen met behulp van 4 mm dikke spaanplaatschroeven. Het verzinkingsproces verhoogt niet alleen de corrosiebestendigheid, maar versterkt ook de algehele duurzaamheid van de staarthengen, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. Let er bij de montage op dat de weergegeven lengte in de titel, bijvoorbeeld 75 mm, slaat op de helft van het scharnier. Een staartheng 75 mm heeft dus een totale lengte van 150 mm.

Staarthengen bestellen

Ontdek ons ruime online aanbod van staarthengen. Maak uw keuze uit verzinkte staarthengen of de zwarte gepoedercoate variant. Het is essentieel om uw deur of poort nauwkeurig te meten voordat u de juiste maat voor uw hengen bepaalt. Gelukkig bieden wij verschillende maten voor elk type, zodat u moeiteloos kunt vinden wat past bij uw specifieke behoeften. 

Zijn deze staarthengen toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Bekijk dan eens ons complete assortiment hengen en vindt het juiste scharnier voor uw toepassing!