• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Breedte
Uitvoering
Voorraad
Prijs
tot

Verstelbare Hengen

Wilt u een tuindeur of poort maken voor bij uw woning? Met verstelbare hengen kunt u dit erg eenvoudig doen. De verstelbare duimhengen van Wovar zijn onder andere beschikbaar als complete set, exclusief schroeven of slotbouten. Het voordeel van een verstelbare duimheng ten opzichte van een normale heng, is dat deze zoals de naam al zegt verstelbaar is. Zo kunt u een poort monteren op gepaste afstand van de muur, schutting of een ander oppervlak. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen de tussenruimtes weg te halen, of juist tussenruimtes in te voegen. Verstelbare hengen hebben geen plaatduim nodig. Dit betekent dat er een echt scharnier aan de hengen zit verbonden. Het voordeel hiervan is dat de poort minder snel weg te tillen is. Wanneer u de poort uit haar scharnierwerk wilt halen, zult u eerst de borgpen aan de onderkant moeten verwijderen. Verstelbaar poortbeslag is eenvoudig zelf te monteren aan een deur of poort.

Verstelbare hengen verzinkt staal

De verstelbare duimhengen van Wovar zijn in de meeste gevallen van verzinkt staal. Dit maakt de duimhengen erg sterk, waardoor ze grote gewichten kunnen dragen. Verstelbare hengen van verzinkt staal zijn verkrijgbaar in de standaard grijze staal kleur, maar ook als variant met een zwarte coating. Deze extra dikke zwarte coating geeft de verstelbare duimhengen een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt de verfcoating voor een verhoogde corrosiebestendigheid. 

15 producten
Sorteren op voorraad
1-15 van de 15 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Maak een keuze uit onze verstelbare duimhengen. Deze zijn verkrijgbaar in een standaard verzinkte variant, maar bijvoorbeeld ook in een zwart gecoate variant. Zo zit er altijd de juiste soort verstelbare duimhengen tussen voor uw klus. Om de hengen te monteren maakt u gebruik van bijvoorbeeld slotbouten. Wij raden u dan ook aan slotbouten verzinkt of slotbouten zwart mee te bestellen.

Verstelbare duimhengen bestellen

Bestel een van de verstelbare duimhengen van Wovar. Zo bent u zeker van een echte kwaliteits-heng. Daarnaast zijn de verstelbare duimhengen van Wovar erg eenvoudig te monteren. Groen- en bouwbedrijven profiteren bij ons van extra voordeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zakelijke korting. Het enige dat u hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is een zakelijk account aan te maken op onze website.