CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
DakbedekkingDak en Gevel

Dakbedekking

Geniet van een dak zonder zorgen, met Wovar dakbedekking. Wovar heeft een breed assortiment duurzame dakoplossingen voor zowel een schuin als plat dak. Zo hebben we voor een plat dak onze handige EPDM-pakketten waarin alles zit wat u nodig heeft of als u een wat meer budgetvriendelijke en traditionelere optie wilt kiezen dan kiest u voor de Wovar dakleer oplossingen. Werk hiermee het dak af met onze hoogwaardige aluminium daktrimmen (beschikbaar in diverse kleuren en maten) of de aluminium L-profielen.

Ook voor een schuin dak kunt u gewoon bij Wovar terecht, zo hebben we dakpanplaten die een zeer lange levensduur hebben en eenvoudig te monteren zijn, dakshingles in diverse kleuren en vormen als elegante oplossing en zeer handige polyester golfrollen die u eenvoudig monteert. 

EPDM

Bij Wovar hebben we onze handige kant-en-klare EPDM-pakketten waarmee u eenvoudig en voordelig alles in een pakket heeft voor het plaatsen van een waterdichte EPDM-dak. Deze kant-en-klare EPDM-pakketten bestaan uit de volgende onderdelen: EPDM-folie (reeds op maat gemaakt voor uw klus), hoogwaardige EPDM kit, spuitlijm, een emmer EPDM lijm, dakdoorvoer rond, vachtroller, instructie handleiding en een setje wegwerphandschoenen. 

Dakpanplaten

Een goed dak bouwen kost veel tijd. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Wovar kant- en klare dakpanplaten. Deze platen kunt u snel en gemakkelijk op uw afdak aanbrengen. Dakpanprofielplaten vormen een stevig en waterdicht dak. Een bijbehorende windveer of nokvorst en nokafsluiter behoort ook tot de mogelijkheden. Gebruik de metalen dakpanplaten op uw schuur of overkapping.  

Dakshingles

Dakshingles kopen doet u gewoon bij Wovar. De bitumen dakshingles komen in verschillende kleuren en maten. Shingles als dakbedekking wordt veel gebruikt bij overkappingen en tuinhuisjes. Dit komt doordat dakshingles relatief goedkoop zijn, gemakkelijk vast te maken en erg flexibel. U kunt deze in een kleine hoek buigen, maar ook bijsnijden. Dakshingles zijn alleen geschikt voor schuine daken. Gaat u een plat dak bedekken? Dan kiest u een van onze EPDM-pakketten of onze dakleer rollen. 

Dakleer

Zoekt u een wat meer budgetvriendelijke en traditionele oplossing voor uw platte dak? Ook bij Wovar bent u aan het goede adres met de diverse dakleer rollen die we bieden. Zo hebben we diverse bitumen onderlagen en toplagen die u traditioneel kunt branden, verlijmen en ook zelfklevend. Ook zijn er oplossingen die uitermate geschikt zijn voor groendaken. 

Dakbedekking bestellen

Bestel uw dakbedekking vandaag nog voor een scherpe prijs bij Wovar. En hebt u een bouw- en klusbedrijf of bent u een hovenier? Dan krijgt u extra voordeel met een zakelijk account! Ontvang zo bijvoorbeeld direct een vaste zakelijke korting en een handig order overzicht. Zoekt u nog een bijpassende dampremmende en waterkerende folie voor uw dak? Kijk ook eens in onze dakfolie en gevelfolie categorie.