• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Dikte
Lengte
Voorraad
Prijs
tot

Hollewandpluggen

Op zoek naar een sterke bevestiging in een holle wand? Maak dan gebruik van hollewandpluggen. Met holle wand pluggen, ook wel paraplupluggen of hollewandankers genoemd is het mogelijk om op een eenvoudige manier materiaal te bevestigen aan een holle wand, muur of gipsplaat. Wovar levert verschillende soorten pluggen voor bevestiging: nylon hollewandpluggen, nylon hollewandpluggen met schroef en metalen hollewandpluggen.

Bestel hollewandpluggen bij Wovar nu voor de scherpste prijs. Profiteer bij aankoop van grotere aantallen van onze flinke staffelkorting. Bedrijven in de bouw-, klus- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zijn hollewandpluggen niet wat u zoekt? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment nylon pluggen, slagpluggen of kozijnpluggen

2 producten
Sorteren op voorraad
1-2 van de 2 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Het monteren van een holle wand plug is zeer eenvoudig. U boort een gat in de holle wand of gipsplaat en drukt de hollewandplug door het gat heen. Sla deze vervolgens voorzichtig aan met een hamer, zodat de plug stevig vast in de muur zit. Vervolgens plaatst u bij de nylon hollewandplug de schroef in de plug en draait deze stevig aan. De schroef zal de plug uitrekken, zodat deze zich verankerd achter de holle muur of plaat. 

Bij een metalen plug drukt u de plug ook door het voorgeboorde gat heen. Tik vervolgens de ingebouwde schroef nog na met een hamer, zodat ook deze stevig in het gat zit. Draai vervolgens de schroef aan, zodat de plug aan de achterkant uitzet en deze stevig in de muur zit. 

Naast hollewandpluggen levert Wovar ook spanhulzen, kozijnschroeven en betonschroeven. Voor extreem sterke verankering in steen of beton kiest u voor keilbouten.