• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Kniebeschermers en kniematten

Bij het klussen in en om uw huis is het comfortabel om kniebeschermers of een kniemat bij de hand te hebben. De kniebeschermers van Wovar zijn ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn handig bij iedere klus. Onze kniematten zijn warmte-isolerend en laten geen vloeistoffen door, hierdoor zult u geen koude of natte knieën krijgen. Niet alleen voor kniebeschermers gaat u naar Wovar, wij bieden ook een ruim assortiment aan tuingereedschap zoals harken, kruiwagens, snoeigereedschap en meer!

4 producten
Sorteren op voorraad
1-4 van de 4 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Kniebeschermers tuin

Bij het tuinieren en klussen in en rondom het huis is het fijn om kniebeschermers of een kniemat tot uw beschikking te hebben. Werk hiermee langdurig op uw knieën zonder hier last en pijn van te krijgen. Met kniebeschermers of een kniemat kunt u langer en productiever werken waardoor uw klus sneller geklaard zal zijn. 

Kniebeschermers bouw

Onze kniebeschermers zijn niet alleen ideaal voor tuinieren en klussen in en rondom uw huis, maar ook perfect geschikt voor professioneel gebruik. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw, bent u stratenmaker of doet u ander werk waarbij u op uw knieën moet zitten, dan zijn onze kniebeschermers ideaal. De kniebeschermers van Wovar zitten zeer comfortabel en zijn in verschillende standen te zetten, passend voor iedereen!

Kniebeschermers kopen

Bescherm uw knieën met de kniebeschermers van Wovar! Naast beschermende producten zoals kniebeschermers en tuinhandschoenen bieden wij ook alles voor de bewatering van uw tuin. Denk hierbij aan tuinslangen, slanghaspels en tuinsproeiers.

Met een zakelijk account krijgt u bij Wovar 15% korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht, de mogelijkheid tot spoedleveringen en een vast contactpersoon. Bent u ondernemer, maak dan vandaag nog gratis een account aan!