• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Handzagen

Bent u op zoek naar een handzaag? Bij Wovar vindt u verschillende soorten handzagen. Van houtzagen tot ijzerzagen. Houtzagen gebruikt u voor het zagen van houten balken, planken of latten, metaalzagen gebruikt u voor het afkorten van aluminium, metaal of voor het doorzagen van PVC buis. Naast de zagen, heeft Wovar ook de losse metaalzaagbladen, voor het vervangen van uw ijzerzaag in de beugelzaag. U kunt bij Wovar ook terecht voor afbreekmesjes, uitschuifmessen en navulmesjes, neem hiervoor een kijken bij onze messen. Zagen en andere snijgereedschappen kunnen bij iedere doe-het-zelver natuurlijk niet ontbreken. 

Meer gereedschappen nodig? Neem een kijkje in ons assortiment handgereedschap of in ons totale assortiment gereedschap. Daar vindt u onder andere zaagbladen, boren en bits, assortimentsdozen en elektrisch gereedschap.

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Welke handzaag voor welke klus

  • De gewone handzaag, deze wordt gebruikt voor het doorzagen van balken, planken of latten. De handzaag is geschikt voor rechte zaagsneden. Wanneer uw handzaag bot begint te worden, gooi deze dan niet weg maar gebruik deze voor het doorzagen van gipsplaten. Een gewone handzaag heeft een normale vertanding.
  • De ijzerzaag, de ijzerzaag wordt gebruikt voor, zoals de naam al aangeeft, het zagen van ijzer. Naast ijzer kunt u met de ijzerzaag ook aluminium strips of PVC-buis op lengte zagen. De ijzerzaag wordt ook wel metaalzaag of beugelzaag genoemd. Een ijzerzaag is een zaag met een zeer fijne vertanding.
  • De cellenbetonzaag, de cellenbetonzaag wordt gebruikt voor het doorzagen van gasbetonblokken. De cellenbetonzaag heeft een zeer grove vertanding.

Handzaag kopen

Wanneer u op zoek bent naar een goede handzaag, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Bestel voordelig uw handzaag bij Wovar en profiteer bij afname van grotere hoeveelheden van onze staffelkorting! Wilt u als ondernemer een handzaag kopen, dan nodigen wij u uit om een zakelijk account bij Wovar te openen, hiermee bent u altijd verzekerd van een vaste zakelijke korting!