Filters openklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kozijnpluggen

Met kozijnpluggen maakt u een houten balk stevig vast aan een stenen muur. Vroeger gebruikte men daar meestal keilbouten voor. Met kozijnpluggen voor zware constructies gaat dit echter veel simpeler en sneller. Deze zogenaamde kozijnpluggen zijn ideaal bij het bouwen van een houten aanbouw veranda aan uw gevel. Deze verzinkte kozijnpluggen van Wovar zijn ijzersterk en hier te koop voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien hanteren wij voor 21:30u besteld = de volgende dag in huis. 

Kozijnpluggen, ook wel slagpluggen genoemd, hebben een plug voor in de muur. Voor het bijvoorbeeld 5x15, 6.3x17 en 7x20 mm lariks, vuren of grenen balken monteren aan stenen gevels bieden onze nylon kozijnpluggen uitkomst. De kozijnpluggen van Wovar beschikken over een platkop. Deze verzinkt mooi in het hout dat leidt tot een prachtige afwerking. De kozijnpluggen zijn voorzien van een torx 40 aandrijving. Dit is een stervormige aandrijving met zes punten. Deze zorgt ervoor dat uw gereedschap extra veel grip heeft en niet doorslipt.

Deurkozijnen plaatst u ook met onze kozijnpluggen. Deurkozijnen hebben een stevige verbinding nodig. Door gebruik te maken van de kozijnpluggen van Wovar bent u hier van verzekerd. Voor het plaatsen van raamkozijnen raadt Wovar kozijnschroeven aan.

De juiste bootdiepte voor kozijnpluggen

De Wovar kozijnpluggen zijn 10mm dik en verkrijgbaar in de lengtes 80mm, 100mm, 120mm, 140mm, 160mm en 180mm. De kozijnpluggen dienen voorgeboord te worden met een 10mm dikke boor. De boordiepte hangt af van de lengte van de plug. Neem de lengte van de plug en tel hier 5mm bij op. Nu weet u de juiste boordiepte.

Het handige aan deze kozijnpluggen is dat ze speciaal zijn ontworpen voor doorsteekmontage. Hierdoor hoeft u nooit twee keer af te tekenen. Voor iets minder zware bouwwerken voldoen kozijnschroeven. Deze bijzondere schroeven hebben geen plug nodig. Voor hele zware toepassingen kunt u tot slot ook de balkplugset gebruiken.

Video: Hoe een balk aan de muur bevestigen?

Bestellen slagpluggen met snelle bezorging

Bestel degelijke kozijn pluggen van Wovar in verschillende maten. Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.