CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Zwarte PlantenbakkenPlantenbakkenTuin

Filters

Zwarte Plantenbakken

6 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Zwarte Plantenbakken

Tegenwoordig ziet u de kleur zwart enorm vaak terugkomen in tuinen. Dat komt omdat zwart zorgt voor een modern en elegant karakter van uw tuin. Voor de liefhebbers van de kleur zwart zijn deze zwart gespoten plantenbakken daarom een absolute must have. Deze metalen plantenbakken passen bovendien ontzettend goed bij andere objecten met een donkere kleur in uw tuin zoals bijvoorbeeld een zwarte schutting of een antraciete pergola.

In deze duurzame, zwart gecoate, stalen plantenbakken kunt u van allerlei soorten planten, bloemen en siergrassen plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat u niet te veel nieuwe planten in de plantenbak plaatst. De planten of bloemen moeten namelijk nog groeien en hebben in een bloembak maar beperkt de ruimte hiervoor.  

Zwarte plantenbak plaatsen

Voor het plaatsen van deze bloembak dient u eerst precies te weten waar de plantenbak moet komen. Zorg er vervolgens voor dat de plantenbak op een stevige, effen ondergrond komt te staan, zodat de bak stabiel staat.

Het in elkaar zetten is vrij eenvoudig. U zet de vier zijkanten vast aan de onderplaat met de meegeleverde steeksleutel, bouten en moeren. Ook de zijkanten dient u aan elkaar te monteren. Vervolgens kunt u de plantenbak vullen met potgrond. De bloembak beschikt over een bodem met gat, dus u hoeft geen anti-worteldoek te plaatsen.

Wilt u meer weten over het in elkaar zetten van de zwarte plantenbak? Neem een kijkje in onze blog over het eenvoudig plantenbakken in elkaar zetten!

Zwarte plantenbak kopen

Zijn dit de plantenbakken waar u naar op zoek bent? Bestel deze zwarte plantenbakken dan snel bij Wovar voor de beste prijzen! Daarnaast profiteert u bij grote afnames van een aantrekkelijke staffelkorting. Bent u een zakelijke klant en wilt u profiteren van een vaste zakelijke korting? Maak dan snel een zakelijk account aan!

Zijn dit toch niet de plantenbakken waar u naar op zoek was? Misschien zijn de cortenstaal plantenbakken dan iets voor u!