Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Trespa schroeven

Het monteren van Trespa platen kan op twee manieren. Namelijk lijmen en schroeven. De meest stevige keuze is om trespa platen te monteren van onze Wovar trespa schroeven. Trespa platen kunnen veel wind vangen. Als u lijm gebruikt zonder genoeg contact oppervlakte kan de trespa plaat losraken. Wovar levert trespa schroeven in het wit en zwart. De rvs trespa schroeven worden geleverd in lengtes varierent van 25 tot 50 mm. Door de brede bolkop beschikken de trespa schroeven van Wovar over een hoog klembereik. Dit zorgt voor een ijzersterke constructie.

Wovar biedt trespa schroeven in het zwart (ral 9005) en in het wit (ral 9010). De schroeven voor trespa platen hebben een standaard dikte van 4.8 mm. Trespa schroeven worden ook wel gevelschroeven genoemd. Door het roest vast staal oxideren de schroeven niet. Hierdoor beschikken de Wovar trespa schroeven over een jaren lange levensduur. De trespa schroeven beschikken over een torx 20 aandrijving. Deze zorgt voor extra grip en een optimale kracht overbrenging. De Wovar torx 20 bits hebben een perfecte passing op Wovar trespa schroeven. Vergeet deze daarom niet mee te bestellen.

Trespa schroeven voorboren

Bij het monteren van trespa platen wordt altijd 1 schroefgat aangehouden als centraal punt. Deze bevindt zich bij een oneven aantal schroeflijnen in het midden van de plaat. Bij een even aantal schroeflijnen kiest u voor een centraal punt in het midden van de langste zijde. De trespa schroef die u kiest als centraal punt zorgt voor een perfect positionering van uw trespa platen. Boor deze schroef daarom voor met een hardhoutboor 5 mm. De overige schroefgaten boort u voor met een 8 mm dikke hardhoutboor. Dit geeft de plaat kans om uit te zetten.

Trespa schroeven monteren

De platen moeten eenvoudig kunnen werken onder de brede kop. Draai de trespa schroeven daarom niet te strak. Handvast vastdraaien is voldoende. Zorg ervoor dat de trespa schroeven zoveelmogelijk in de midden van de onderliggende constructie balken geschroeft worden. De onderconstructie voor het montern van trepsa platen dienen van duurzaam hout te zijn gemaakt. Doordat de trespa schroeven gemaakt zijn van rvs staal kunnen looizuren die in hardhout zitten de schroeven niet aantasten. Als u gebruik maakt van een hardhouten onderconstructie raden wij aan in hierin voor te boren met een hardhout boortje 3.0 mm dik.

De minimale afstand van de schroefgaten en plaatrand is 2 cm. De maximale plaatrand afstand vvan de montagegaten voor 6 mm dikke trespa platen is 6 cm, bij 8 mm dikke trepsa platen 8 cm en bij 10 mm trespa platen 10 cm.

Trespa schroeven online bestellen

Bestel trespa schroeven gemakkelijk en snel online bij A-merk Wovar voor de scherpste prijs! Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen van 100 stuks. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar. Meldt uw bedrijf hier aan en ontvang een persoonlijke kortingscode.