Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Droogloopmatten

Op deze pagina zijn onze droogloopmatten te vinden. Wovar heeft verschillende soorten en maten deurmatten. Wij hebben 3 verschillende soorten droogloopmatten. Zo hebben we droogloopmatten van 7 mm dik en droogloopmatten van 9 mm dik.

De 7 mm deurmat bestaat uit de maten 40 x 60 cm, 50 x 80 cm en 60 x 100 cm. De 9 mm deurmat bestaat uit de maten 40 x 60 cm, 50 x 80 cm, 60 x 100 en 100 x 150 cm. Ook hebben we een variant met een rubberen rand, deze deurmat is 6 mm dik. Deze hebben wij in de maten 40 x 60 cm en 50 x 80 cm. Wij verkopen onze deurmatten in de kleuren graniet, bruin, grijs, antraciet, grafiet en licht beige.

Wovar levert de droogloopmatten uit eigen voorraad. Vandaag besteld betekent dat uw de droogloopmat binnen 24 uur al op de deurmat heeft liggen. Uw kunt deze deurmat makkelijk online bestellen. Wij leveren door heel Nederland en België.

Een droogloopmat maakt de onderkant van uw schoenen droog bij binnenkomst van de woning. En zorgt dus voor een net entree. Wovar heeft droogloopmatten in de maten 40 x 60 cm, 50 x 80 cm, 60 x 100 cm en 100 x 150 cm. Deze droogloopmat is er in verschillenden kleuren de kleuren die beschikbaar zijn graniet, bruin, grijs, antraciet, grafiet en licht beige.

Video: Droogloopmatten

Droogloopmat bestellen

Bestel droogloopmatten voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert A-kwaliteit deurmatten uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! bouwbedrijven, hoveniers, klusbedrijven en meubelmakers profiteren van extra veel voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Is een droogloopmat niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere deurmatten. Zo levert Wovar ook schoonloopmatten, kokosmatten en rubberen deurmatten

Veelgestelde vragen

Wat is een droogloopmat?

Het woord zegt het eigenlijk al. Met een droogloopmat zorgt u ervoor dat u uw schoenen ´droog loopt´. Zeker in een land als Nederland, waar het veel regent, is een droogloopmat zeer handig. De droogloopmat is voor binnenshuis gebruik. Naastdat de vloer achter een droogloopmat dus droog blijft, is de mat ook wasbaar. U kunt de mat bij Wovar in verschillende maten, kleuren en diktes bestellen. Ook is de mat verkrijgbaar met een mooie rubberen rand.

Wat is de beste droogloopmat?

Bij Wovar kunt u goede kwaliteit droogloopmatten vinden tegen een redelijke prijs. De droogloopmatten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Een dikkere droogloopmat kan vanzelfsprekend meer vocht opnemen. De matten zijn voorzien van een anti-slip laag, waardoor ze niet vershuiven. Kies een formaat en kleur welke goed bij uw stijl past. De droogloopmatten zullen ervoor zorgen dat u met droge schoenen uw huis betreedt.

Hoe maak ik een droogloopmat schoon?

De droogloopmatten van Wovar zijn wasbaar. Dit betekend dat u de matten kunt wassen in de wasmachine op 30 graden. U kunt de matten natuurlijk ook gewoon buiten laten drogen en daarna uitkloppen of uitzuigen met de stofzuiger.