CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Hengen RVS

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Hengen RVS

Gaat u een tuinpoort, tuinhek of schuttingdeur plaatsen? Maak dan gebruik van de duimhengen RVS van Wovar. Deze RVS hengen zijn gemaakt van RVS, roestvast staal, wat betekent dat deze niet roesten. Hengen RVS zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit duimhengen RVS met punt, uiteenlopend van 40 tot 80 cm lang, en duimhengen RVS met vierkante gaten welke zijn afgewerkt met een halve maan, uiteenlopend van 30 tot 80 cm lang. Voor RVS raden wij aan het materiaal twee keer per jaar af te nemen met een vochtige doek, om zo de extreem lange levensduur te garanderen.

Bij het gebruik van RVS hengen, gebruikt u voor montage bij voorkeur ook onze RVS plaatduimen en RVS slotbouten.  

Let op, doordat een plaatduim, waar deze rechte RVS hengen op rusten, altijd iets op een paal worden gemonteerd, komt uw heng iets naar "achter" te liggen. Vandaar dat de meeste van onze klanten kiezen voor onze hengen met verzet. Deze hebben een klein knikje waardoor uw poort of hek iets naar binnen valt. Soms bestellen klanten onze hengen met bocht, dit is een groot verzet zodat de hengen aan de voorkant komen en de plaatduim aan de achterkant kan blijven. 

Zoekt u een andere variant RVS duimheng? Laat het ons dan even weten, wij kunnen snel schakelen met onze fabrikanten en eventueel voor u op zoek naar de juiste oplossing. Vergeet niet slotbouten of houtdraadbouten van rvs mee te bestellen.

Gaat u te werk met zwaarder materiaal? Kies dan voor een verzinkte heng, deze zijn namelijk een stuk sterker dan RVS hengen. Ga hiervoor naar ons volledige aanbod hengen en duimen. Deze zijn verkrijgbaar in nog meer varianten, zo kiest u hier ook uit prachtige zwarte duimhengen.

Hengen recht

De rechte hengen van Wovar kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan uw poort of deur, dankzij de handige bevestigingsgaten. Het aantal bevestigingsgaten wordt per heng aangegeven. Alle RVS hengen beschikken over minstens 1 vierkant bevestigingsgat. Deze vierkante gaten zijn speciaal voor M8 slotbouten. In de eventuele overige bevestigingsgaten kunt u zelf kiezen om de hengen te monteren met M8 slotbouten of M8 houtdraadbouten.

Rechte duimhengen bestellen

Bestel samen met uw hengen bijpassende duimen, slotbouten, schroeven en houtdraadbouten. Heeft u een bouw-, klus- of hoveniersbedrijf? Dan raden wij u aan zich aan te melden voor een zakelijk account. Zakelijke klanten krijgen bij Wovar extra voordeel, waaronder aantrekkelijke kortingen. Gebruik onze hoogwaardige paalhouders om uw schutting of tuinpoort te plaatsen.

Heeft u liever hengen met verzet of hengen met bocht? Bekijk hier ons gehele assortiment hengen en duimen. Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren