CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
SlangkoppelingenTuin bewateringTuin

Filters

Slangkoppelingen

17 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Slangkoppelingen

Slangkoppelingen komen in verschillende soorten en maten en hebben uiteenlopende functies. Er zijn verschillende koppelingen om bijvoorbeeld uw tuinslang op een kraan aan te sluiten, tuinslangen met elkaar te verbinden, een sproeier aan uw tuinslang te koppelen of uw beschadigde tuinslang te repareren. Naast slangkoppelingen bent u bij Wovar ook voor de beste tuinslangen, tuinsproeiers en dompelpompen aan het juiste adres! 

Kraan aansluiting tuinslang

Om een tuinslang te koppelen aan uw buitenkraan, heeft u verschillende koppelingen nodig. Om te beginnen dient u een kraanaansluiting aan de buitenkraan bevestigen. Een kraanaansluiting heeft aan de ene kant schroefdraad, en aan de andere kant een nippel. Draai door middel van het schroefdraad de kraanaansluiting op de kraan, dit kan inwendige of uitwendige draad zijn, afhankelijk van uw kraan.

Bevestig vervolgens een slangkoppeling op het uiteinde van uw tuinslang, onze snelkoppelingen hebben een slanghouder waar u de slang gemakkelijk in plaatst. De andere kant van de snelkoppeling waar de tuinslang aan bevestigd is, kunt u nu eenvoudig vastmaken aan de nippel van de kraanaansluiting.

Koppelstuk tuinslang

Wovar biedt verschillende koppelstukken voor uw tuinslang om bijvoorbeeld twee tuinslangen aan elkaar te bevestigen. Deze koppelstukken zijn daarnaast ook te gebruiken om een tuinslang te repareren. In het geval er een gat of beschadiging in uw tuinslang zit, kunt u dit gedeelte uit de tuinslang snijden. Gebruik vervolgens de slangkoppeling om beide stukken tuinslang weer aan elkaar te verbinden.

Tuinslang koppeling

Om een tuinsproeier zoals een zwenksproeier, sectorsproeier of spuitpistool te bevestigen aan een tuinslang, raden wij aan een slangkoppeling met waterstop te gebruiken. Een slangkoppeling met waterstop is erg handig omdat de watertoevoer direct wordt stopgezet, zodra u de tuinsproeier loskoppelt. Bespaar hiermee niet alleen water, maar word ook niet nat!

Slangkoppelingen kopen

Bestel uw slangkoppelingen vandaag nog eenvoudig bij Wovar. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ons gehele assortiment aan tuin bewatering of ons tuingereedschap zoals harken, schoffels, snoeigereedschap, schoppen en spades.

Wovar biedt bedrijven met een zakelijk account veel voordelen zoals een vast contactpersoon, een vaste korting op iedere bestelling en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer en wilt u hier ook van profiteren? Maak vandaag nog gratis een account aan!