CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Stelschroeven

15 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Stelschroeven

Wovar levert stelschroeven van verzinkt staal in verschillende maten. Iedere stelschroef heeft een dikte van 6 mm en variëren in lengte.De stelschroeven beschikken over een torx 25 aandrijving. Dit zorgt ervoor dat u de schroeven eenvoudig monteert. Het verzinkte staal maakt de stelschroeven van Wovar ijzersterk. Stelschroeven van Wovar worden ook wel afstandschroeven genoemd.

Verzinkt staal kan na beschadiging oxideren. Het beschadigen van de afstandschroef komt vaak voor tijdens het monteren van de schroef. Gebruik daarom altijd voor het monteren van deze stelschroeven onze hoogwaardige torx 25 bits. Voor extra comfort tijdens het monteren raden wij aan onze magnetische bithouder met 2 gratis torx 25 bits mee te bestellen. 

Wovar levert stelschroeven in verschillende maten. De stelschroeven van Wovar zijn ontzettend sterk. Het diepe schroefdraad zorgt ervoor dat de stelschroeven zorgen voor een nauwkeurige afstelling van houten constructies. Na het stellen zorgen voor een stevige verankering. 

De verzinkte stelschroeven beschikken over een platte kop. Deze verzinkt mooi in het hout. De extra diepe torx indruk heeft een perfecte passing op Wovar torx 25 bits.

Video: Stelschroeven gebruiken 

Stelschroeven bestellen

Bestel Wovar stelschroeven voor de laagste prijs. Profiteer van onze staffelkorting door meerdere dozen te bestellen. Het precieze aantal vindt u op de productpagina´s. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.