Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Carrosserieringen

U bent op zoek naar carrosserieringen? Zoek niet verder. Wovar levert carrosserieringen DIN 9021 in vele maten van verzinkt staal en in RVS. Een carrosseriering heeft veel weg van een sluitring. Het verschil is dat carrosserieringen een grotere buitendiameter hebben. Hierdoor beschikken ze over een groter draagvlak. Dit zorgt ook voor een hoger klembereik. Populaire maten zijn carrosserieringen M8, M10, M12 en M16. Daarnaast worden grote ringen voor M20 bouten ook nog veel gebruikt. De zogenaamde brede ringen worden veel gebruikt in combinatie met draadeinden. Wovar levert ijzeren ringen en 1001 andere ijzerwaren overal in Nederland en België uit eigen voorraad, dus snel bij u thuis!

U bestelt eenvoudig carrosserieringen van verzinkt staal voor M4 tot en met M18 bouten. Heeft u liever roestvast stalen carrosserie ringen? Deze zijn verkrijgbaar in de maten M6 tot en met M16.

Kies ik voor carrosserieringen verzinkt of rvs?

Dit hang er helemaal vanaf voor welke toepassing u carrosserieringen wilt gebruiken. Het is gebruikelijk om bij bouten van roestvast staal ook rvs carrosserieringen te gebruiken. Dit geldt ook voor verzinkte bouten. In vochtige ruimtes heeft beschikt de rvs carrosseriering over een langere levensduur dan die van verzinkt staal. RVS carrosserieringen oxideren namelijk niet. Verzinkt carrosserieringen doen dit wel.

Carrosserieringen bestellen

Bestel eenvoudig carrosserieringen verzinkt of rvs voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert carrosserieringen per 100 stuks. Vanaf M12 is het mogelijk carrosserieringen per 10 stuks te bestellen. Let op: bij een volle verpakking profiteert u altijd van een hoge staffelkortingen! Bedrijven werkzaam in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals kortingen.

Zijn carrosserieringen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze sluitringen.