Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Cortenstaal Borderranden

Zoekt u cortenstaal borderranden voor in uw tuin? Cortenstaal is duurzaam en door de speciale behandeling heeft de borderrand een fraaie luxe roestige kleur. Wovar levert cortenstaal kantopsluitingen, maar ook kunt u bij ons tericht voor de verzinkt stalen en zwarte variant. Naast de verschillen in uiterlijk zijn de borderranden van Wovar ook flexibel. Hierdoor buigen deze kantopsluitingen zeer eenvoudig waardoor u prachtige bochten kunt maken. Dit is handig bij bijvoorbeeld een kronkelend tuinpad. Uiteraard kunt u ook rechte cortenstaal borders in uw tuin maken met onze strips.

Borderranden van Wovar zijn multifunctioneel. Zo gebruikt u ze voor het opsluiten van grind, split en bloemenperken. Daarnaast worden borderranden ook veel gebruikt voor bloembakken. De laatste jaren zien we ook steeds meer gazon omrand met borderranden. Hierdoor hoeft u nooit meer graskanten af te steken en behoudt u strakke lijnen, welke zorgen voor een verzorgde uitstraling.

Wovar levert ook kunststoffen borderranden in verschillende kleuren. Benieuwd? Neem een kijkje bij onze borderranden kunststof

De cortenstaal borderranden van Wovar worden in verschillende varianten geleverd. Zo zijn de populaire maten 16 x 106 cm, 24 x 106 cm en 40 x 106 cm. Tevens kunt u bij Wovar terecht voor verzinkt stalen en zwarte kantopsluitingen. De borderranden zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk bloemenperken en grintpaden afsteken van uw gazon. De borderranden zijn voorzien van pennen, welke zorgen voor een stevige bevestiging in de grond. Door de variatie in maten en kleuren is er voor elke stijl tuin wel een geschikte borderrand te vinden. 

Voordelen van cortenstaal borderranden

Het gebruik van cortenstaal borderranden en stalen verzinkte en zwarte kantopsluitingen brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • De cortenstaal borderranden zijn flexibel. U kunt ze dus ook gebruiken bij kronkelende paden of ronde bloemenperken. 
  • Zon en regen hebben geen invloed op de borderrand, deze heeft namelijk al een mooie roestbruine kleur.
  • U kunt de borderranden per stuk bestellen en gemakkelijk aan elkaar koppelen. Zo kunt u precies genoeg borderrand bestellen voor uw situatie. 
  • De roestlaag aan de buitenkant beschermt het materiaal binnenin, dit maakt cortenstaal een duurzaam en exclusief product!

Borderrand cortenstaal plaatsen

U kunt zelf geheel eenvoudig de borderranden plaatsen. Het is allereerst van belang om te bepalen waar u de randen wilt plaatsen en hoeveel stuks u nodig hebt. Graaf met een schep of tuinschepje een sleuf op de plek waar u de randen wilt plaatsen. Wij raden een diepte van ongeveer 13 cm aan, maar u bent daarin natuurlijk vrij om te kiezen. Plaats de borderranden in de sleuf en koppel ze aan elkaar door het palletje aan het uiteinde om te buigen. Met een rubberen hamer kunt u de pinnen van de randen in de grond slaan. Gebruik eventueel een waterpas om de borderranden mooi recht te plaatsen. Wilt u de borderranden inkorten? Dat kan eventueel met een slijptol. Vul de sleuf weer aan met grind, grond of zand en druk het stevig aan. 

Cortenstaal borderranden bestellen

Bestel uw cortenstaal kantopsluiting nu voordelig bij Wovar! Zo zorgt u voor een nette en luxe uitstraling van uw tuin. Heeft u een eigen bouw of klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van een vaste zakelijke korting. Tevens krijgt u dan een vast contactpersoon en een handig besteloverzicht. 

Benieuwd naar al onze soorten borderranden? Neem een kijkje in ons totale assortiment borderranden.