CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Staptegels

5 producten

Staptegels

Bent u op zoek naar een manier om een pad aan te leggen, maar wilt u dat uw tuin een natuurlijk uiterlijk behoudt? Dan zijn deze staptegels van cortenstaal ideaal! Deze tegels worden ook wel stapstenen genoemd en worden gebruikt om een pad te creëren op uw gazon of een andere plek in de tuin. Ze kunnen geplaatst worden op gras of in de aarde tussen de planten, maar ook op grind. Er zitten punten aan de onderkant, waardoor u de tegels goed in de grond kunt drukken en de stapstenen niet kunnen verschuiven. Een ander voordeel is dat u er gemakkelijk overheen kan grasmaaien, afhankelijk van de grasmaaier en of de stenen op dezelfde hoogte liggen als uw gazon.

Cortenstalen staptegels

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de stapstenen is cortenstaal. Dit is een metaallegering van ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Het materiaal roest op dezelfde manier als gewoon staal, maar de gevormde roestlaag kristalliseert zich na een aantal maanden als een beschermende laag op het staal vast. Doordat het niet doorroest, behoudt het product de natuurlijke uitstraling zonder dat het sterkte verliest. Combineer dit product met andere producten van cortenstaal, zoals een cortenstalen plantenbak of tuinscherm

Cortenstalen stapstenen tuin

Maak een looppad om delen van uw tuin gemakkelijk bereikbaar te maken en zonder vieze schoenen te krijgen! De staptegels zijn verkrijgbaar in rechthoeken van 30 x 60 cm en 40 x 80 cm en ook in een natuurlijke vorm. De staptegels worden ongeroest en dus in een metaalkleur geleverd. De staptegels veranderen vanzelf in de kenmerkende roestbruine kleur wanneer ze een aantal weken buiten liggen. Tijdens dit proces kunnen de tegels afgeven, houd hier rekening mee. Door de roestbruine kleur van de cortenstalen stapstenen passen ze goed in een natuurlijke omgeving. Zo creëert u met gemak eenheid in uw tuin!

Cortenstaal plaat

Om een mooi pad te creëren gebruikt u meerdere cortenstalen platen als staptegels. De cortenstalen stapstenen passen perfect bij andere producten van cortenstaal, zoals een cortenstaal borderrand. Plaats meerdere producten van cortenstaal in uw tuin en geniet van een moderne en harmonieuze tuin! Wovar heeft een erg breed assortiment aan cortenstalen producten, zo hebben we ook cortenstaal plantenbakken, boomringen, gietranden, tuinschermen en vuurschalen. Neem gerust een kijkje bij deze andere producten van cortenstaal.