CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Ruitersteunen

5 producten

Ruitersteunen

Ruitersteunen zijn onderdeel van uw dak of overkapping. Door de nok van uw dak te voorzien van een nokgording, zorgt u ervoor dat uw dak een mooie puntige afwerking krijgt. Met een reutersteun vormt u een ijzersterke dakverankering. De kapverankering zorgt ervoor dat de ruiter (de opstaande balk op de puntvorm) goed op zijn plaats blijft, dus niet zal verschuiven. Met een goede ruitersteun voorkomt u een verschuivende balk. Wanneer de ruiter balk verschuift, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw dak. U heeft dan een grote kans op lekkage. Met een ruitersteun creëert u de typische punt-vorm van een zadeldak. Wovar biedt ruitersteunen nokbeugels en noksteunen in diverse maten. 

Met een zadeldak heeft u een sterke basis voor uw woning. Om uw zadeldak maximale constructiesterke te geven, heeft u een goede steun nodig om de bovenkant op elkaar aan te laten sluiten. Met een ruitersteun kunt u een mooi, maar vooral sterke verbinding maken in de punt van uw zadeldak. Nadat u de balken en het isolatiemateriaal heeft aangebracht op de schuine zijden, schroeft u een ruitersteun boven in de punt. Vervolgens kunt u de dakpannen hier overheen leggen. Daarna volgt een balk in de ruitersteun, waarna u het lood, loodvervanger en of de ronde dakpanelen kunt aanbrengen. Hiermee geniet u van een sterk dak, voorzien van een mooie puntvorm in de nok. De noksteun biedt ook een extra verankering voor uw dak. De hoekkeper zal zorgen voor een toename in de constructiesterke. 

Ruitersteunen

Gaat u ook voor een sterk zadeldak? Koop dan uw Wovar nokbeugels ruitersteunen gemaakt van verzinkt staal. Bij Wovar geniet u altijd voor scherpe prijzen op producten van topkwaliteit. Ook voor andere dakdekking producten kunt u uitstekend terecht bij ons. Zo hebben wij diverse dakschroeven en epdm producten . Denk hierbij aan dakpanplaatschroeven, maar ook complete pakketten epdm folie en meer. Maak de aansluiting van uw nokruiter compleet door loodvervanger toe te voegen. Op deze manier krijgt u een waterdichte constructie.