CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Stootborden

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Stootborden

Zelf trap renoveren

Als u overweegt om zelf uw trap te renoveren, mogen stootborden niet over het hoofd worden gezien. Bij een open trap kunt u deze stap overslaan, maar als u een dichte trap heeft, zijn stootborden de perfecte toevoeging aan uw traprenovatie. Deze panelen worden geplaatst tussen de treden en dienen meerdere doelen. Ze creëren een naadloze afwerking tussen de treden, wat bijdraagt aan het algehele aanzicht van de trap.

Stootborden trap

Stootborden, de verticale panelen die de ruimte tussen traptreden bedekken, vormen een integraal onderdeel van traprenovatie. Ze voegen niet alleen een esthetisch element toe aan uw trap, maar bieden ook functionele voordelen. Stootborden zorgen voor een strakke en naadloze afwerking van de trap, voorkomen dat vuil en stof zich ophopen onder de treden, en versterken de stabiliteit van de trap. Bij het renoveren van uw trap zijn stootborden een overweging waard om zowel de veiligheid als de uitstraling van uw trap te verbeteren, waardoor u een duurzaam en aantrekkelijk resultaat bereikt.

Stootborden bestellen

Bent u van plan om stootborden te bestellen bij Wovar voor uw traprenovatie? Dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! Wovar biedt een uitgebreid assortiment stootborden in verschillende kleuren, maten en stijlen. U kunt erop vertrouwen dat u bij Wovar hoogwaardige stootborden vindt die perfect passen bij jouw trapproject. Het gemak van online bestellen maakt het een uitstekende optie voor het verkrijgen van de benodigde stootborden voor een succesvolle traprenovatie.

Voor andere benodigdheden voor uw traprenovatie, raden we aan om een kijkje te nemen in de categorie traprenovatie. Daar vindt u een breed scala aan producten, waaronder overzettreden, trapprofielen en trapspinnen. Deze aanvullende materialen en hulpmiddelen zijn essentieel voor een succesvolle traprenovatie en kunnen u helpen om het project naar tevredenheid uit te voeren. 

Stootborden plaatsen

Bent u van plan zelf stootborden te plaatsen op uw bestaande of nieuwe trap? Het plaatsen van stootborden tijdens een traprenovatie kan in eenvoudige stappen worden uitgevoerd:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de treden schoon en vrij van vuil en stof zijn voordat u begint.
  2. Meten: Meet de hoogte en breedte van de ruimte tussen de traptreden nauwkeurig om de juiste maat voor de stootborden te bepalen.
  3. Snijden: Zaag de stootborden op maat volgens de gemeten afmetingen. Zorg voor nette en rechte sneden voor een professionele afwerking.
  4. Bevestigen: Breng high tack kit aan op de achterkant van de stootborden en plaats ze stevig tussen de traptreden. Druk ze goed aan om een goede hechting te garanderen.
  5. Afwerking: Controleer of de stootborden gelijkmatig zijn geplaatst en in lijn zijn met de traptreden. Laat de kit drogen volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Met deze eenvoudige stappen kunt u stootborden efficiënt plaatsen tijdens uw traprenovatieproject voor een nette en veilige trapafwerking. 

Video: Trap renoveren