Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Poortbeslagsets

Wovar levert complete poortbeslag sets voor tuindeuren, tuinhekken en poorten. De complete beslagsets zijn verkrijgbaar in het zwart en blauw verzinkt. U kiest tussen rechte hengen, hengen met verzet of hengen met bocht. De hengensets zijn geschikt om zelf deuren en poorten te maken in uw tuin. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is het hout. De beslagsets van Wovar zijn geschikt voor deuren van maximaal 5 cm dik en 120 cm hoog.

De poortbeslag sets van Wovar bestaan uit: 2 hengen van 60 cm, 2 plaatduimen 16 mm, een heksluiting, een hardhout boortje 6 mm en een hardhoutboor 9 mm dik. Om de hengen, heksluiting en plaatduimen te bevestigen wordt ook een bevestigingsset meegeleverd. Hierin zitten 2 verzinkte m8x60 mm slotbouten, 6 verzinkte houtdraadbouten M8x30 mm, 12 RVS410 4x50 mm tuinschroeven en 6 RVS410 4x30 mm tuinschroeven.

Is uw tuinpoort dikker dan 5 cm? Of wilt u graag langere hengen gebruiken bij uw poortbeslag set? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een poortbeslagset op maat! Gebruik onze hoogwaardige paalhouders om uw schutting of tuinpoort te plaatsen. 

Complete beslagset voor tuinpoorten bestellen

Maak een keuze uit een prachtige hengenset samen gesteld door Wovar. Laat u inspireren door ons ruime assortiment van tuinbeslag voor tuindeuren en poorthekken. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Is een poortbeslagset niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier ons gehele aanbod hengen en duimen. Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnierenpaumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren.