Filter op:

Wovar Poortbeslagsets

Wovar levert complete poortbeslag sets voor tuindeuren, tuinhekken en poorten. De complete beslagsets zijn verkrijgbaar in het zwart en blauw verzinkt. U kiest tussen rechte hengen, hengen met verzet of hengen met bocht. De hengensets zijn geschikt om zelf deuren en poorten te maken in uw tuin. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is het hout. De beslagsets van Wovar zijn geschikt voor deuren van maximaal 5 cm dik en 120 cm hoog.

De poortbeslag sets van Wovar bestaan uit: 2 hengen van 60 cm, 2 plaatduimen 16 mm, een heksluiting, een hardhout boortje 6 mm en een hardhoutboor 9 mm dik. Om de hengen, heksluiting en plaatduimen te bevestigen wordt ook een bevestigingsset meegeleverd. Hierin zitten 2 verzinkte m8x60 mm slotbouten, 6 verzinkte houtdraadbouten M8x30 mm, 12 RVS410 4x50 mm tuinschroeven en 6 RVS410 4x30 mm tuinschroeven.

Is uw tuinpoort dikker dan 5 cm? Of wilt u graag langere hengen gebruiken bij uw poortbeslag set? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het samenstellen van een poortbeslagset op maat!

Bestellen

Maak een keuze uit een prachtige hengenset samen gesteld door Wovar. Laat u inspireren door ons ruime assortiment van tuinbeslag voor tuindeuren en poorthekken. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar. Meldt uw bedrijf hier aan en ontvang een persoonlijke kortingscode!