CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Paalhouders en poerenDragers en Houders

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Paalhouders en poeren

Wovar levert metalen paalhouders in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een ruime voorraad van gegalvaniseerde paalhouders voor 7x7, 9x9 en 12x12 cm palen. Een stalen paalhouder zorgt ervoor dat u houten palen stevig kan bevestigen in de grond en op harde ondergronden. Een groot voordeel van het werken met paalhouders met punt is dat u uw ondergrond perfect gelijk kan zetten. IJzeren paalhouders met een vlakke voet maken het mogelijk palen stevig te verankeren op harde ondergronden zoals betonnen fundering. Gepunte paalhouders zijn ideaal voor plaatsing in de grond. Voor alle paalpunten en vlakke paalhouders geldt, plaats uw bestelling in onze webshop en ontvang uw pakketje in 24 uur.

Nadat de keuze voor de juiste paaldikte is gemaakt wordt het tijd te bepalen waar de palen komen te staan. Heeft u een zanderige ondergrond? Kies dan voor onze paalhouders met punt. U graaft dan eerst een gat waar de paalhouders met punt in geplaatst worden. Het kan ook voorkomen dat het niet mogelijk is gaten te graven. U hebt dan een verharde ondergrond van bijvoorbeeld steen, beton of hout. Kies in dat geval voor onze paalhouders op plaat. Deze bevestigt u eenvoudig met onze ijzersterke houtdraadbouten.

Schroeven en bouten bestellen

Naast houtdraadbouten, kunt u balken in de paalvoet ook monteren met behulp van slotbouten of tellerkopschroeven . Deze zijn, net zoals onze houtdraadbouten, verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. De metalen paalhouders zorgen ervoor dat de paal net boven de grond blijft zweven en het vocht dat via de paal naar beneden glijdt weg kan lopen. Dit voorkomt dat uw palen gaan rotten. 

Paalhouders kopen

Bestel de hoogwaardige verzinkte stalen paalhouders of rvs kolomvoeten van Wovar. Kies uit paalpunten voor in de grond of vlakke paalvoeten van gegalvaniseerd staal voor montage op beton. Bij Wovar bestelt u nu ook handige schroeffunderingen. Hiermee zorgt u eenvoudig voor een betrouwbare fundering zonder beton te storten! U draait de schroeffundering eenvoudig in de grond, waarna ze direct belastbaar zijn. 

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. 

Overkapping bouwen

Gaat u een overkapping bouwen? Of dient u voor uw schutting hout aan een stenen muur te verankeren? Bekijk dan ook eens onze slagpluggen of kozijnpluggen. Tevens leveren wij ijzeren schroefpalen voor in de grond, het alternatief voor betonfunderingen. Bouw op uw schroeffundering een tuinhuis of veranda. 

Voor een stevig fundament bij een overkapping, is ons assortiment betonpoeren misschien ook interessant.