Filters openklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Paalhouders

Wovar levert metalen paalhouders in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een ruime voorraad van gegalvaniseerde paalhouders voor 7x7, 9x9 en 12x12 cm palen. Een stalen paalhouder zorgt ervoor dat u houten palen stevig kan bevestigen in de grond en op harde ondergronden. Een groot voordeel van het werken met paalhouders met punt is dat u uw ondergrond perfect gelijk kan zetten. IJzeren Paalhouers met een vlakke voet maken het mogelijk palen stevig te verankeren op harde ondergronden. De paalhouders zorgen ervoor dat de paal net boven de grond blijft zweven en het vocht dat via de paal naar beneden glijdt weg kan lopen. Dit voorkomt dat uw palen gaan rotten. 

Nadat de keuze voor de juiste paaldikte is gemaakt wordt het tijd te bepalen waar de palen komen te staan. Heeft u een zanderige ondergrond? Kies dan voor onze paalhouders met punt. U graaft dan eerst een gat waar de paalhouders met punt in geplaatst worden. Het kan ook voorkomen dat het niet mogelijk is gaten te graven. U hebt dan een verharde ondergrond van bijvoorbeeld steen, beton of hout. Kies in dat geval voor onze paalhouders op plaat. Deze bevestigt u eenvoudig met onze ijzersterke houtdraadbouten.

Online paalhouders kopen

Bestel de hoogwaardige verzinkte stalen paalhouders of rvs kolomvoeten van Wovar. Kies uit paalpunten voor in de grond of vlakke paalvoeten van gegalvaniseerd staal voor montage op beton. Besteed meer dan € 35,- en profiteer van een gratis verzending! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account