CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Werkbladverbinders

4 producten

Werkbladverbinders

Verbeter uw werkruimte met de werkbladverbinders van Wovar. Werkbladverbinders, ook wel bladverbinders genoemd, bieden een uitstekende oplossing om twee houten bladen met elkaar te verbinden en te stabiliseren. Zo koppelt u houten aanrechtbladen, tafelbladen óf het werkblad voor uw werkbank eenvoudig middels deze slimme koppeldelen. Het ijzersterke staal maakt de verbinders bijzonder geschikt voor zwaardere en grotere (werk)bladen. Het is echter belangrijk om de juiste werkbladverbinder te kiezen, afgestemd op het gewicht en de omvang van de houten bladen. Hoe zwaarder de werkbladen die u gaat gebruiken, des te groter moet de werkbladverbinder zijn. Zo garandeert u altijd een solide en stevige constructie. Door te zorgen voor een infrezing aan de onderkant van het werkblad is deze koppeling tevens geheel blind te monteren. Hierdoor ziet u niets terug van het gebruikte materiaal en heeft u geen schroeven nodig!

Werkblad verlengen zonder schroeven

De werkbladverbinder maakt het mogelijk om twee houten bladen aan elkaar te koppelen zonder gebruik van schroeven. Om de verbinder te installeren, freest u eerst de mal in het houten blad en plaatst u vervolgens de werkbladverbinder erin. Door de werkbladverbinder stevig aan te draaien, worden de twee beugels aan beide uiteinden naar elkaar getrokken, waardoor de bladen stevig tegen elkaar worden gedrukt. Door gebruik te maken van onze handige freesmal voor bladverbinders geniet u bovendien van een zeer snelle en accurate montage. U freest daarmee simpelweg een sponning onder in uw werkblad waarna u de werkbladverbinder eenvoudig plaatst. Door de bladverbinder aan te draaien zal deze de werkbladen naar elkaar toetrekken en knellen. Gebruik montagelijm voor extra borging is ons advies, voor een waterdichte afsluiting plaatst u als laatste een ril met siliconenkit

Aanrechtblad verlengen

De werkbladverbinder is gemaakt van hoogwaardig, verzinkt staal, wat zorgt voor langdurige kracht en veerkracht. Dit duurzame materiaal garandeert stabiliteit en betrouwbaarheid voor uw werkoppervlakken. Verzinkt staal zorgt niet alleen voor kracht maar biedt ook weerstand tegen corrosie, wat resulteert in een lange levensduur.  

Werkbladverbinding inkepen

Naast het gebruik van onze freesmallen is ook het gebruik van een forstnerboor een goede oplossing. Hiermee maakt u 2 inkeping op elk werkblad, waarna u met een freesmachine een sponning tussen deze 2 inkrozingen maakt. Hierin plaatst u dan de bladverbinders welke zullen zorgen voor een goede montage van uw aanrechtblad. Zoals u kunt lezen is het gebruik van bladverbinders een klus die wel wat kluservaring vereist, maar zeker goed zelf uit te voeren is met het juiste materiaal en gereedschap!

Werkbladverbinder bestellen

Of u nu uw bureau, tafel of werkbladen wilt verlengen, de werkbladverbinders van Wovar is een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan diverse meubelprojecten. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche kunnen extra voordelig deze werkbladverbinder kopen. Zo profiteert u van een vaste korting en een vast contactpersoon. Zijn werkbaldverbinders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons assortiment lijmen, kitten en tape. Zo leveren wij onder andere ook houtlijm en kit