Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Raamuitzetters

Op zoek naar een raamuitzetter om eenvoudig uw ramen in huis open te zetten? Met de raamuitzetters van Wovar weet u zeker dat u op een veilige manier uw ramen open heeft en kunt genieten van frisse lucht in huis. Bij ons vindt u raamuitzetters in drie verschillende varianten. Zo leveren wij telecopische raamuitzetters, wegdraaiende raamuitzetters en verstelbare raamuitzetters in de kleuren wit, grijs en RVS. 

Raamuitzetters worden voornamelijk gebruikt voor uitzetramen, maar kunnen ook voor klepramen, dakramen of valramen worden gebruikt. 

Alle raamuitzetters zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 24 uur geleverd. 

 

 

Raamuitzetters met stelpen

De raamuitzetters met stelpen van Wovar zijn 300 mm lang en beschikken over 6 ventielatie standen. Hiermee kunt u uw raam eenvoudig vastzetten en voorkomt u klapperende ramen. Deze uitzetijzers worden geleverd inclusief één stelpen. Wij raden dan ook aan om altijd een extra stelpen mee te bestellen, zodat u uw uitzetter in de gesloten stand netjes vast kunt zetten.

Raamuitzetters wegdraaibaar

De wegdraaibare uitzetijzers nemen in verhouding tot de uitzetters met stelpen en stuk minder ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te gebruiken. Naast de standaard uitvoering kunt u ook kiezen voor een raamuitzetter wegdraaibaar met een SKG-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van extra veiligheid.

Telescopische raamuitzetters

De telescopische raamuitzetters zijn traploos instelbaar, waardoor u volledig in de hand hebt hoe ver u uw ramen open wilt zetten. Daarnaast is het ook mogelijk op een tele-uitzetter te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een hor. 

Raamuitzetters bestellen

Bestel een raamuitzetter voor de laagste prijs bij Wovar. Bouw- en klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting en een vast contactpersoon.

Zijn raamuitzetters niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze raamsluitingen en raamboompjes of laat u eens inspireren door bijvoorbeeld ons deurbeslag.

Zo levert Wovar ook deurbeslag op schilddeurbeslag op rozet en zelfs wc deurbeslag. Daarnaast vindt u bij ons ook losse deurklinkenrozetten en deurschilden. Maar ook voor schuifdeurbeslag bent u bij Wovar aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen

Wat is een raamuitzetter?

Met een raamuitzetter kunt u uw uitzetramen, klepramen, dakramen en valramen openzetten. U kunt daarbij vaak zelf kiezen hoever u het raam openzet. Zo kunt met de raamuitzetter met stelpen uw raam op wel 6 verschillende standen openen. Een raamuitzetter zorgt voor een veilige manier van het openen van ramen, het raam blijft namelijk vastzitten en zal dus niet gaan klapperen. 

Welke maat raamuitzetter nodig?

Bij het kiezen van een passende raamuitzetter is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de raamuitzetter en de grootte van uw raam. Wovar verkoopt raamuitzetters in verschillende lengtes, waaronder 30 cm, 20 cm en 12.5 cm. Wanneer uw raam dicht is komt de raamuitzetter op uw raamkozijn te liggen, de raamuitzetter dient dus kleiner te zijn dan de lengte van uw kozijn. 

Welke raamuitzetter heb ik nodig?

Bij Wovar kunt u onder andere terecht voor raamuitzetters met stelpen, telescopische raamuitzetters en standaard raamuitzetters. Een raamuitzetter met een uitzetijzer met stelpen kunt u gebruiken om uw raam op verschillende standen te openen. Met een telescopische raamuitzetter kunt u uw raam precies op de gewenste stand openzetten, afhankelijk van de lengte van de telescopische stang. Met een standaard raamuitzetter kunt u uw raam op 1 stand openzetten. Het is aan u de keus welke u het handigst vindt. 

Hoe bevestig ik een raamuitzetter?

U kunt de raamuitzetters van Wovar eenvoudig bevestigen met schroeven. De raamuitzetter dient zowel aan uw kozijn als aan de omranding van uw raam te worden bevestigd. Let er wel op dat de lengte van de uitzetter op uw raamkozijn past. Op de productpagina´s kunt u per product lezen hoe groot uw kozijn minimaal dient te zijn. 

Welke schroeven voor raamuitzetter gebruiken?

Bij het bevestigen van een raamuitzetter kunt u schroeven gebruiken. Per raamuitzetter is de grootte van de schroefgaten verschillend, daarom kunt u op de productpagina´s zien welke schroeven wij aanbevelen. Hebt u hardhouten kozijnen? Boor dan altijd even voor met een passend hardhoutboortje.