CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Lijm

Bent u op zoek naar een bepaalde lijm? Wovar beschikt over een breed assortiment aan verschillende lijmen, waaronder houtlijm. Houtlijm wordt veel gebruikt om houten constructies en verbindingen ijzersterk te maken. Daarnaast kunt u hier ook verschillende soorten EPDM lijm vinden. Dit wordt gebruikt voor het aanbrengen van EPDM folie. Verder wordt steenlijm gebruikt om bijvoorbeeld stapelblokken en natuursteen te lijmen en is onze secondelijm voor ontzettend veel toepassingen te gebruiken. Kortom, voor iedere klus heeft Wovar de lijm die u nodig heeft!

Houtlijm

De houtlijm van Wovar is ideaal voor het lijmen van houten constructies en verbindingen. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen D3 houtlijm en D4 houtlijm. Het verschil is dat D3 waterbestendig is en D4 watervast. Dat maakt D4 het meest geschikt om buiten te gebruiken. D3 kunt u eventueel ook buiten gebruiken, mits de lijm en het hout goed beschermd zijn tegen vocht. 

EPDM lijm

EPDM lijm wordt gebruikt om EPDM folie aan te brengen. Deze lijm is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk in een koker, als spray en in een kan. Vergeet bij de koker variant geen kitspuit en kittuit mee te bestellen.  

Steenlijm

Bent u van plan om stenen te gaan lijmen in uw tuin? Dan raden wij absoluut aan onze steenlijm te gebruiken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld vrij eenvoudig stapelblokken, zoals linea blokken, te verlijmen. Echter is deze lijm door zijn veelzijdigheid ook te gebruiken om natuursteen te lijmen, hout op steen te lijmen en nog veel meer. 

Secondelijm

Met de secondelijm van Wovar creëert u binnen enkele seconden een ijzersterke verbinding. Het is geschikt voor de meeste soorten kunststof, rubber, hout, papier, metaal en zo maar door. Seconde lijm is daarom ook uitermate geschikt voor snelle reparaties. 

Lijm kopen

Met de lijm van Wovar kunt u alles vastlijmen en bevestigen wat u maar wilt. Bestel uw lijm daarom snel bij Wovar voor de beste prijzen! Bij de meeste artikelen krijgt u bij aanschaf van meerdere stuks zelfs nog een scherpere prijs dankzij onze staffelkortingen. Heeft u een bedrijf in de bouw- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van voordelen zoals 15% zakelijke korting en een handig orderoverzicht.