CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Platkopnagels

18 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Platkopnagels

Met platkopnagels monteert u in een mum van tijd uw gevelbekleding. Bij Wovar kiest u uit een hoogwaardig RVS A4 assortiment. Daarnaast is er een ´grijze´ variant en een zwarte. Het is maar net welke u het best bij uw kleur gevel vindt passen. U bestelt de nagels per 500 gram en de lengtes van de nagels variëren van 35 tot en met 50 mm. Bestel direct een terugslagvrije hamer met nylon doppen mee om de nagels te bevestigen en begin direct met montage! Een terugslagvrije hamer beschadigt de RVS laag namelijk niet.

Platkop ringnagels bestaan uit een stift met ringen. Deze ringen hebben als voordeel dat de nagel zeer goed vast komt te zitten. Na montage komt de ring dus niet meer los, door bijvoorbeeld de werking van het hout. Met ringnagels bent u dus verzekerd van een zeer sterke en betrouwbare montage. Heeft u liever nagels met een bolle kop? In het assortiment bolkopnagels vindt u ook ringnagels voor het bevestigen van gevelbekleding.

Morgen al aan de slag met het bevestigen van uw gevelbekleding? Wovar levert razendsnel uit eigen voorraad! Bezorging vindt ook plaats op zaterdag. 

Naast bolkopnagels kunt u bij Wovar nu ook terecht voor platkopnagels. De kop van deze nagels is mooi plat en steekt daarom nauwelijks uit na bevestiging. Hierdoor ziet de bevestiging er strak en als 1 geheel uit. Deze platkopnagels zijn ook voorzien van ringen, waarmee u voor een betrouwbare bevestiging zorgt. Een geringde stift komt namelijk niet meer los, waardoor bijvoorbeeld uw gevelbekleding goed blijft zitten. Zoals u in ons assortiment kunt zien zijn er ook platkop ringnagels met een zwarte kop. Zo kunt uzelf kiezen welke ringnagel het beste bij uw project past.

RVS A4

Beide soorten ringnagels zijn gemaakt van RVS A4, wat wil zeggen dat ze zeer goed beschermd zijn tegen roest. RVS A4 beschermt de nagel namelijk ook tegen zout en chloor. Het voordeel hiervan is dat er op de montageplekken geen roestvlekken ontstaan. In het geval van de ringnagel met zwarte kop zullen er geen zwarte vlekken ontstaan. Zo weet u zeker dat uw montagewerk er altijd mooi en vlekkeloos uit zal blijven zien. Tip, beschadig de werking van het RVS niet door een terugslagvrije hamer met nylon doppen te gebruiken bij montage. Zo´n hamer kunt u direct meebestellen uit ons assortiment handgereedschap. Daar vindt u overigens nog veel meer handig gereedschap!

Gevelbekleding hout

Bij het monteren van houten gevelbekleding zijn ringnagels ideaal. De ringen zorgen namelijk voor een zeer goede bevestiging. Na bevestiging vullen de groeven zich namelijk op met hout, waardoor de nagel nauwelijks nog los kan raken. Voor het monteren van houten planken als gevelbekleding geven wij u graag nog een aantal tips:

  1. Het is van belang dat een ringnagel 2.5 x langer is dan de dikte van de plank die u gebruikt. Is de plank bijvoorbeeld 16 mm dik? Dan gebruikt u ringnagels van minimaal 40 mm lang.
  2. Let ook goed op de breedte van de plank. Het is gebruikelijk om houtbreedtes tot 90 mm met 1 nagel in het midden vast te zetten. Als de plank breder is dan 90 mm dan monteert u de plank met 2 nagels boven elkaar. 
  3. Houd te allen tijde rekening met de werking van het hout. Door temperatuursverschillen en vocht kan hout namelijk uitzetten en krimpen. Monteer daarom nooit te strak en voorkom zo eventuele splijting van het hout.

Gebruikt u liever bolkopnagels in plaats van platkopnagels? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment bolkopnagels

Platkopnagels kopen

Koop uw platkopnagels nu voordelig bij Wovar! Zo weet u zeker dat uw gevelbekleding stevig wordt gemonteerd en voorkomt u roestplekken. Bij aanschaf van 5 of 10 dozen ontvangt u al een mooie staffelkorting. Bedrijven in de bouw- klussector en hoveniers profiteren van vele voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig besteloverzicht. 

Al onze nagels en spijkers bekijken? U vindt ze in het assortiment draadnagels en spijkers.