Bevestigt het, keer op keer!
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Deurklinken en Deurbeslag

Zoekt u een fraaie deurklink, deurkruk of deurbeslag? Wovar levert deurbeslag in vele soorten, kleuren en maten. Wovar heeft deurbeslag voor zowel buitendeuren als binnendeuren. Kies uit schuifdeurbeslag, wat veel wordt gebruikt bij loftdeuren, of bijvoorbeeld inbouw cilindersloten zwart voor tuindeuren. Bij Wovar bent u voor deurklinken en deurbeslag aan het juiste adres.

Naast een uitgebreid assortiment deurkrukken en deurbeslag, levert Wovar ook gelijksluitende cilinders. Zo voorkomt u een dikke sleutelbos omdat u al uw deuren kunt openen met dezelfde sleutel. Dat is handig! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. 

Bekijk naast onze deurklinken en deurbeslag ook ons tuindeur beslag zoals hengen en duimen. Maak uw bestelling compleet en bestel ook uw scharnieren bij Wovar.

Wovar levert verschillende soorten deurklinken en deurbeslag. Zo leveren wij inbouw cilindersloten voor tuindeuren, deurklinken, poortsloten en schuifdeurbeslag voor loftdeuren. Het materiaal verschilt van aluminium tot RVS en van blank tot zwart gepoedercoat. Zo hebben wij vrijwel altijd het juiste deurbeslag wat u zoekt.

Hieronder gaan we nog iets verder in op ons aanbod deurklinken en deurbeslag. Naast sloten en deurklinken leveren wij ook gelijksluitende cilinders. Zo kunt u met 1 sleutel al uw deuren openmaken en op slot doen. Dat leek ons wel zo handig!

Inbouw cilindersloten voor tuindeuren

Erg populair zijn onze inbouw cilindersloten voor tuindeuren. Vooral de zwarte variant met recht beslag is te zien in veel tuinen van nederlandse huishoudens. Dit komt naast een prachtige uitstraling ook door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ook onze sloten met rvs deurbeslag zijn erg gewild.

We snappen dat niet iedereen dagelijks te maken krijgt met het plaatsen van inbouw cilindersloten. Toch kunt u heel eenvoudig zelf onze inbouw cilindersloten monteren. In onderstaande video legt Jesse haarfijn uit hoe u een inbouw cilinderslot monteert.

Deurklinken en deurkrukken

Zoekt u een deurklink voor uw tuindeur, binnendeur of voordeur? Wovar heeft deurklinken in veel verschillende soorten en maten. Zo leveren wij altijd een deurklink die het beste bij u past. Deurklinken worden compleet geleverd met schroeven. U dient wel zelf het slot aan te schaffen indien u dit nog niet heeft gedaan.

Let bij recht beslag vooral op de pc-maat van uw slot. Bij deurbeslag met een rozet is dit niet nodig. Met de pc-maat wordt de afstand tussen het gat waar de stift doorheen moet om uw deurkrukken te verbinden en het gat van de cilinder aangegeven. Kies uit deurklinken zwart of van rvs materiaal. Deurklinken koopt u bij wovar altijd voor de laagste prijs.

Video: Hoe monteer je een deurkruk?

Schuifdeurbeslag voor loftdeurenschuifdeurbeslag

Een nieuwe opkomende trend in Nederland, Duitsland en België zijn loftdeuren. Een loftdeur is een hangende schuifdeur dat wordt bewogen door 2 wielen. Wovar levert de systemen en het beslag voor het maken en ophangen van een loftdeur. Denk aan zwart schuifdeurbeslag of zelfs wit. Daarnaast variëren onze schuifdeursystemen ook in vormen en lengte maten van de rails.

Erg populair is ons schuifdeursysteem zwart 200 cm. Deze wordt vooral veel gebruikt in combinatie met Eikenhout. Doordat deze rail bestaat uit 1 geheel verplaatst u uw loftdeur zonder hinder van links naar rechts.

Schuifdeurbeslag van Wovar wordt altijd compleet geleverd met bijpassende bevestigingsmaterialen en handleiding voor het monteren. U dient wel zelf het gereedschap aan te schaffen.

Handgrepen voor schuifdeurbeslag

Naast sloten, deurklinken en schuifdeurbeslag mogen traditionele deur handgrepen natuurlijk niet ontbreken. Kies voor simpele handgrepen voor uw schuurdeur, of ga voor sierlijke zwarte handgrepen voor bijvoorbeeld uw loftdeur. Al onze zwarte handgrepen zijn zwart gepoedercoat.