CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Terrasdragers

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Terrasdragers

U bent op zoek naar sterke en verstelbare terrasdragers voor onder uw vlonder terras? Wovar levert in hoogte verstelbare terrasdragers van 2 tot 23 cm. Terrasdragers zijn een soort plastic doppen die u tot een bepaalde hoogte kunt draaien, ideaal voor onvlakke funderingen. Terrasdragers verstelbaar dienen dan als fundering van uw houten terras. De verstelbare PVC terrasdragers variëren in de maten van 1.8-3 cm, 3-6 cm, 3.5-5 cm, 4-6 cm, 5-8 cm, 6-14 cm, 6.6-14.5 cm en 14-22 cm. Onze verstelbare terrasdragers passen op alle onderbalken in de kopmaten 4x6 tot 4.5x7 cm. Plaats deze kunststof balkdragers op stoeptegels, betonvloer of een betonband op zijn platte kant. Hanteer 50 cm onderlinge afstand langs de balk. Maak bij houten terrassen elke 40 cm een nieuwe rij, bij composiet is dit doorgaans 35 cm. Daarnaast beschikt Wovar over een inboorfundament en een handig hulpstuk waardoor u het boren gemakkelijker maakt.

Bestel eenvoudig terrasdragers van A-merk Wovar voor de laagste prijs. Op werkdagen leveren wij vrijwel altijd bestellingen de volgende dag in huis! Alle terras regeldragers bij Wovar zijn per stuk te bestellen. 

Verstelbare terrasdragers

Wovar levert verstelbare terrasdragers in zes verschillende maten. Ons aanbod heeft een geschikte terrasdrager voor ieder terras. Populaire terrasdragers zijn 3-6 cm, terras balkdragers 4-8 cm en vlonder balkdragers 6-14 cm voor het extra hoog ophogen van uw terras zonder grond. De afmetingen geven aan wat de minimale en maximale verstelbare hoogte is. Het hoogwaardige plastic zorgt voor een enorme draagkracht en een lange levensduur. Door verstelbare terrasdragers te gebruiken wordt de houten onderconstructie van uw vlonder waterpas uitgevlakt. De tussenruimte van het hout en de grond geeft uw vlonderplanken ook nog eens de ruimte om te ventileren, dit bevordert weer de levensduur.

Wilt u uw verstelbare balkdragers vastschroeven in betontegels of een betonnen vloer, bekijk dan ook onze speciale betonschroeven. Deze schroeven zijn speciaal voor een stevige verankering in beton.

Waarom terrasdragers?

Met behulp van tegeldragers kunt u eenvoudig een terras maken. De verstelbare dragers kunt u gemakkelijk verplaatsen en verlaagt de kans op opvriezen. Ook kunt u, zoals de naam al zegt, de tegeldragers verstellen van hoogte. De tegeldragers zijn voor veel verschillende vlakke ondergronden geschikt zoals chape, platte daken, beton bestaande tegels of klinkers. Een terras met terrasdragers is alleen geschikt voor mensen en niet voor voertuigen. Daar is de draagkracht te klein voor.

Op ongelijke ondergrond zorgen terrasdragers ervoor dat tegels en balken mooi en stabiel naast elkaar geplaatst kunnen worden. Daarnaast onstaat er ruimte onder het terras die u kunt inrichten met leidingen en kabels. De waterdichting is ook gemakkelijk bereikbaar voor reparaties. De tegeldragers reduceren het totale gewicht van de tegels en ondergrond, wat van belang is bij bijvoorbeeld balkons.

Video: Hoe werken met verstelbare terrasdragers?

Terrasdragers verstelbaar, eenvoudig kopen in onze webshop

Bestel eenvoudig hoogwaardige terrasdragers van A-merk Wovar per stuk. Wij zijn goedkoop, maar leveren wel kwaliteit doordat wij uitsluitend werken met nieuw kunststof. Wilt u in grotere aantallen bestellen? Profiteer van onze staffelkorting! Wilt u regelmatig deze in hoogte draaibare terrasdoppen kopen? Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren altijd van korting met een zakelijk account.

Dragers en houders.

Zijn deze verstelbare terrasdragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze vloerdragers. Hier vindt u onder andere ook onze populaire rubberen tegeldragers, ook wel vlonderpads genoemd. Bij het bouwen van een vlonder raden wij altijd aan onze ijzersterke vlonderschroeven RVS410 te gebruiken! Bestel ook zwart worteldoek mee en voorkom zo onkruid onder uw terras. Tevens leveren wij stalen schroefpalen voor in de grond, het alternatief voor betonfunderingen. 

Gebruik voor het stevig monteren van houten constructies onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven. Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders