Filters openklappen:
Voor 21.30 = Bezorging volgende dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21.30 = Bezorging volgende dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Terrasdragers

U bent op zoek naar sterke en verstelbare terrasdragers voor onder uw vlonder terras? Wovar levert in hoogte verstelbare terrasdragers. Terrasdragers zijn een soort plastic doppen die u tot een bepaalde hoogte kunt draaien, ideaal voor onvlakke funderingen. Terrasdragers verstelbaar dienen dan als fundering van uw houten terras. De verstelbare PVC terrasdragers variëren in de maten van 2.5 - 4, 4 tot 8 en tot 8 - 14 cm. Onze verstelbare terrasdragers passen op alle onderbalken in de kopmaten 4x6 tot 4.5x7 cm. 

Bestel eenvoudig terrasdragers van A-merk Wovar voor de laagste prijs. Op werkdagen voor 21:30u bestelt = morgen al geleverd in Nederland en België! Alle terras regeldragers bij Wovar zijn per stuk te bestellen.

Wovar levert verstelbare terras regeldragers in zes verschillende maten. Ons aanbod heeft een geschikte terrasdrager voor ieder terras. Populaire terrasdragers zijn 3 - 6 cm, terras balkdragers 4 - 8 cm en vlonder balkdragers 6 - 14 cm voor het extra hoog ophogen van uw terras zonder grond.  De afmetingen geven aan wat de minimale en maximale verstelbare hoogte is. Het hoogwaardige plastic zorgt voor een enorme draagkracht en een lange levensduur. Door verstelbare tegeldragers te gebruiken wordt de houten onderconstructie van uw vlonder beterschermd. De tussenruimte van het hout en de grond geeft namelijk water en vuil de kans om te ontsnappen.

 

Terrasdragers verstelbaar, eenvoudig kopen in onze webshop

Bestel eenvoudig hoogwaardige terrasdragers van A-merk Wovar per stuk. Wij zijn goedkoop, maar leveren wel kwaliteit. Wilt u in grotere aantallen bestellen? Profiteer van onze staffelkorting! Wilt u regelmatig deze terrasdoppen kopen? Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren altijd van korting met een zakelijk account.

Zijn deze verstelbare terrasdragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze populaire tegeldragers. Bij het bouwen van een vlonder raden wij altijd aan onze ijzersterke vlonderschroeven RVS410 te gebruiken!