Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Terrasdragers

U bent op zoek naar sterke en verstelbare terrasdragers voor onder uw vlonder terras? Wovar levert in hoogte verstelbare terrasdragers van 2 tot 23 cm. Terrasdragers zijn een soort plastic doppen die u tot een bepaalde hoogte kunt draaien, ideaal voor onvlakke funderingen. Terrasdragers verstelbaar dienen dan als fundering van uw houten terras. De verstelbare PVC terrasdragers variëren in de maten van 2.5 - 4 cm, 4 - 8 cm, 8 - 14 cm en 14 - 23 cm. Onze verstelbare terrasdragers passen op alle onderbalken in de kopmaten 4x6 tot 4.5x7 cm. Plaats deze kunststof balkdragers op stoeptegels, betonvloer of een betonband op zijn platte kant. Hanteer 50 cm onderlinge afstand langs de balk. Maak bij houten terrassen elke 40 cm een nieuwe rij, bij composiet is dit doorgaans 35 cm.

Bestel eenvoudig terrasdragers van A-merk Wovar voor de laagste prijs. Op werkdagen leveren wij bestellingen binnen 24 uur! Alle terras regeldragers bij Wovar zijn per stuk te bestellen.

Wovar levert verstelbare terrasdragers in zes verschillende maten. Ons aanbod heeft een geschikte terrasdrager voor ieder terras. Populaire terrasdragers zijn 3 - 6 cm, terras balkdragers 4 - 8 cm en vlonder balkdragers 6 - 14 cm voor het extra hoog ophogen van uw terras zonder grond.  De afmetingen geven aan wat de minimale en maximale verstelbare hoogte is. Het hoogwaardige plastic zorgt voor een enorme draagkracht en een lange levensduur. Door verstelbare terrasdragers te gebruiken wordt de houten onderconstructie van uw vlonder waterpas uitgevlakt. De tussenruimte van het hout en de grond geeft uw vlonderplanken ook nog eens de ruimte om te ventileren, dit bevordert weer de levensduur.

Wilt u uw verstelbare balkdragers vastschroeven in betontegels of een betonnen vloer, bekijk dan ook onze speciale betonschroeven. Deze schroeven zijn speciaal voor een stevige verankering in beton.

Video: Hoe werken met verstelbare terrasdragers?

Terrasdragers verstelbaar, eenvoudig kopen in onze webshop

Bestel eenvoudig hoogwaardige terrasdragers van A-merk Wovar per stuk. Wij zijn goedkoop, maar leveren wel kwaliteit doordat wij uitsluitend werken met nieuw kunststof. Wilt u in grotere aantallen bestellen? Profiteer van onze staffelkorting! Wilt u regelmatig deze in hoogte draaibare terrasdoppen kopen? Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren altijd van korting met een zakelijk account.

Zijn deze verstelbare terrasdragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze vloerdragers. Hier vindt u onder andere ook onze populaire rubberen tegeldragers, ook wel vlonderpads genoemd. Bij het bouwen van een vlonder raden wij altijd aan onze ijzersterke vlonderschroeven RVS410 te gebruiken! Bestel ook zwart worteldoek mee en voorkom zo onkruid onder uw terras.

Gebruik voor het stevig monteren van houten constructies onze slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven. Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders.