Filters openklappen:

Wovar Terrasdragers

U bent opzoek naar sterke terrasdragers voor uw vlonder? Wovar levert hoogwaardige verstelbare terrasdragers. Terrasdragers zijn een soort plastic doppen die u tot een bepaalde hoogte kunt draaien. Terrasdragers verstelbaar dienen dan als fundering van uw houten terras. De verstelbare PVC terrasdragers variëren in de maten van 2.5 - 4cm tot 8 - 14 cm.

Bestel eenvoudig terrasdragers van A-merk Wovar voor de laagste prijs. Op werkdagen voor 21:30u besteld =morgen al geleverd in Nederland en België! Alle vloerdragers bij Wovar zijn per stuk te bestellen.

Wovar levert verstelbare terrasdragers in zes verschillende maten. Ons aanbod heeft een geschikte terrasdrager voor ieder terras. Populaire terrasdragers zijn 3 - 6 cm en 6 - 14 cm.  De afmetingen geven aan wat de minimale en maximale verstelbare hoogte is. Het hoogwaardige plastic zorgt voor een enorme draagkracht en een lange levensduur. Door verstelbare tegeldragers te gebruiken wordt de houten onderconstructie van uw vlonder beterschermd. De tussenruimte van het hout en de grond geeft namelijk water en vuil de kans om te ontsnappen.

Terrasdragers versteldbaar bestellen

Bestel eenvoudig hoogwaardige terrasdragers van A-merk Wovar per stuk. Wilt u in grotere aantallen bestellen? Profiteer van onze staffelkorting! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren altijd van extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account.

Zijn terrasdragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze populaire tegeldragers. Bij het bouwen van een vlonder raden wij altijd aan onze ijzersterke vlonderschroeven RVS410 te gebruiken!