CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Randsealers

2 producten

Randsealers

Behandel de randen van uw houten plaatmateriaal altijd met de ransdealers van Wovar! Zo verlengt u de levensduur aanzienlijk en blijft het hout er langer mooi uitzien. Dit komt doordat de sealer het hout aflsuit van vocht. Zo voorkomt het de vorming van schimmels en houtrot. De randsealers zijn zeer eenvoudig aan te brengen met bijvoorbeeld een patentkwast. U kunt bij ons kiezen uit een transparante en een witte variant. Beide zijn overschilderbaar in de door u gewenste kleur.

Naast randsealers verkopen wij ook sealers voor de kopse kant van uw hout. Zo kunt u gezaagd hout ook bij de zaagsnede voorzien van een goede bescherming. U vindt ze in het assortiment kopse sealers

Met een goede randsealer beschermt u uw houten plaatmateriaal optimaal aan de randen. De randen zijn namelijk de meest zwakke plek waar vocht naar binnen kan trekken. Na 45 minuten is de sealer al goed droog. Zowel de transparante als de witte randsealer is overschilderbaar. Het hout zal goed beschermd zijn tegen vocht, wat betekent dat schimmels en houtrot geen schijn van kans hebben. Let op, deze randsealers zijn niet geschikt voor gebruik voor de kopse kanten van hout, daarvoor leveren wij speciale kopse sealers.

Randsealer kopen

Bestel uw randsealers nu voordelig bij Wovar en voorzie de randen van uw houtwerk van een hoogwaardige bescherming. Bedrijven in de bouw- en klusbranche profiteren van vele voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.

Naast sealers verwijzen wij u ook graag naar ons assortiment verf en beits. Daar vindt u al onze producten voor het onderhouden en beschermen van uw hout binnen en buiten!