CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Klepscharnieren

6 producten

Klepscharnieren

Klepscharnieren zijn langwerpige en smalle oplegscharnieren die speciaal gemaakt zijn voor het maken van een klep of deksel voor bijvoorbeeld een kist of iets vergelijkbaars. Onze klepscharnieren zijn gemaakt van verzinkt staal en worden geleverd in diverse maten. 

Voor de montage van onze klepscharnieren raden wij aan om gebruik te maken van onze spaanplaatschroeven verzinkt 3x12, 3x16 of 3x20 mm. En is uw meubel van hardhout? Dan adviseren wij ook altijd om de gaten lichtelijk voor te boren. Hiermee voorkomt u splijten van het hout en draaien de schroeven ook nog eens gemakkelijk weg. Gebruik hiervoor onze hardhoutboor 2 mm voor het beste resultaat.

Klepscharnieren bevestigen

U bevestigt een klepscharnier in een paar eenvoudige stappen: 

Stap 1: Bepaal de plek van de scharnieren.
Stap 2: Markeer de schroefgaten en boor de gaten lichtelijk voor, maximaal 5 mm diep.
Stap 3: Schroef de scharnieren eerst aan de klep vast.
Stap 4: Tot slot schroeft u de scharnieren aan de kist.

Verzinkte klepscharnieren bestellen

U bestelt uw klepscharnier voor een scherpe prijs bij Wovar. En bij een bestelling van 20 stuks of meer, maakt u al gebruik van onze mooie staffelkorting! Hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een vaste zakelijke korting en een eigen contactpersoon.

Is een klepscharnier niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens volledige assortiment scharnieren. Zo leveren wij onder andere ook kogelscharnieren, paumelle scharnieren, bommerscharnieren, smalscharnieren en louvredeurscharnieren.