• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Radiatorfolie

Het materiaal van dit hoogwaardige folie zorgt ervoor dat warmte niet verloren gaat en uw woning langer op temperatuur blijft. Plaats het folie eenvoudig vast aan de radiator met radiatorfolie magneten, zo kunt u het folie ook weer eenvoudig verwijderen. Het folie plaatst u met de reflecterende kant tegen de radiator aan, tussen de muur en de radiator. U kunt de folie ook aan de muur bevestigen met dubbelzijdig tape. Radiatorfolie vermindert uw energieverbruik en werkt dus kostenbesparend! 

Naast radiatorfolie voorzien wij u graag van nog veel meer energiebesparende tips in ons blog over energiebesparing.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten

Veelgestelde vragen

Bij vrijwel iedere radiator gaat een groot deel van de warmte verloren via de muren. Om ervoor te zorgen dat deze warmte niet zo snel verdwijnt, kan er gebruik gemaakt worden van radiatorfolie. Dit is reflecterende folie dat tussen de muur en de radiator wordt geplaatst. 

Voor een gegarandeerde isolatie en optimale warmte circulatie niet! Zilverfolie is daarnaast fragiel waardoor het plaatsen achter de radiator ingewikkeld is.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

 1. Extra korting voor grootverbruikers;
 2. Direct contact met opgeleide specialist;
 3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Ontdek de vele voordelen van het radiatorfolie, zowel bij dalende als stijgende temperaturen wilt u de juiste warmte in uw woning behouden. De reflecterende en thermische laag zorgt ervoor dat warmte beter circuleert, hierdoor zal minder warmte via het gevel naar buiten lekken.

Hoe bevestig je radiatorfolie

De bevestiging van het folie gebeurt tussen de muur en de radiator. Het folie is eenvoudig door 1 persoon te bevestigen, kamers warmen sneller op en blijven langer op temperatuur. Eenmaal na het plaatsen blijft de afgegeven warmte binnen en zorgt het voor een verminderd energieverbruik. In het volgende stappenplan is stap voor stap uitgelegd hoe u het radiatorfolie het beste kunt plaatsen:

 1. Meet de radiator zowel in de lengte als de breedte op.
 2. Snij het folie met een afbreekmesje tot het juiste formaat zodat het folie perfect achter uw radiator past. Het folie kan ook op maat geknipt worden met een schaar.
 3. Laat het folie voorzichtig zakken achter de radiator en plaats in ieder geval 4 magneten hier tegenaan. Bij een bredere radiator gebruikt u meerdere magneten. U kunt ook besluiten om dubbelzijdig tape te gebruiken en het folie vast te plakken aan de muur. 
 4. Denk erom dat de reflecterende kant altijd richting de radiator hangt. Dankzij de goede schuifkracht van de magneten kunt u later eenvoudig het folie verplaatsen, of verwijderen, als u dat zou willen.

Wilt u de stappen nog eens doorlopen met enkele bijgevoegde foto's? Bekijk ons blog over het radiatorfolie plaatsen waar u per stap een verduidelijkt beeld krijgt van het bevestigen.

Radiator folie kopen

Bespaar op uw energierekening met het radiatorfolie van Wovar, bestel direct de magneten erbij zodat u gelijk kunt starten met het bevestigen. Bekijk de gehele categorie isolatiemateriaal om de tochtstrips of de compribanden in huis te halen. Nog geen zakelijke klant van ons? Maak een zakelijk account aan als u een eigen klus- of bouwbedrijf heeft, zo profiteert u van een vaste korting.