CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Paalhouders vlak

33 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Paalhouders vlak

Op deze pagina vindt u vlakke paalhouders van verzinkt staal. Deze paaldragers kunt u dankzij de vlakke onderzijde perfect plaatsen op een betonnen vloer, terrastegels of een vlonder. Vervolgens kunt u uw 7x7, 9x9, 12x12 of 15x15 cm houten paal op deze paalhouders monteren met onze tellerkopschroeven of paalhoudersschroeven van circa 4 cm lengte. Zoekt u gepunte paalhouders, bekijk dan deze pagina. 

Vlakke paalhouders van bijvoorbeeld 7x7, 9x9, 12x12 en 15x15 zijn populair voor overkappingen en schuttingen. De paalhouders met voet zijn een alternatief op de paalhouders gepunt. Voor de gepunte variant, maar in mindere mate ook voor de variant met voet, kan het verstandig zijn om stormankers en schuine balken te plaatsen. Hierdoor geeft u echte stevigheid aan uw houten constructie. Schuine balken in de hoeken plaatsen is een eenvoudige manier om veel stevigheid aan uw schutting of overkapping toe te voegen. De meest sterke optie blijft natuurlijk een balk rechtstreeks in de grond plaatsen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kiest u voor paalhouders

Palen vastzetten in paalhouder

Paalhouders vlak, ook wel paalhouders verzinkt, zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Welke variant het meest geschikt is voor uw situatie, is afhankelijk van een aantal dingen. Als eerste zijn er verschillende varianten voor ronde en vierkante palen. Deze varianten komen in verschillende maten, voor palen van verschillende diktes. Daarnaast is de manier van bevestiging belangrijk. Wilt u een breder draagvlak, kan een vloerelement de beste keus zijn. Voor carports en pergola's, is een U-paalhouder weer erg populair. Schuttingen en andere omheiningen worden vaak bevestigd samen met een paalhouder op plaat. Palen in paalhouders vastzetten is erg eenvoudig. Hiervoor kunt u voorboren met hardhoutboren. Vervolgens maakt u gebruik van onze houtdraadbouten, slotbouten of tellerkopschroeven, voor een stevige montage. 

Paalhouder verstelbaar

Wilt u uw palen niet direct op de grond veranderen, maar een stukje de hoogte in? Dan kunt u met verstelbare paalhouders uw palen op een hoogte van 10-20 cm plaatsen. Zo "zweven" de palen boven de grond. De verstelbare paalhouder geeft op deze manier een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw carport. Ondanks het feit dat deze paalhouder verstelbaar is, blijft de paalhouder ijzersterk. Een verhoogd klembereik bij deze paalhouder, verkrijgt u met behulp van sluitringen

Paalvoet bestellen

Wilt u ook een stevige montage van uw palen? Wilt u een unieke uitstraling aan uw tuin, overkapping of schutting geven? Bestel dan de Wovar paalhouders verzinkt. Bij Wovar krijgt u A-merk kwaliteit voor scherpe prijzen.