CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
GrasrandenBorderrandenTuin

Filters

Grasranden

3 producten

Grasranden

Met de grasranden van Wovar zorgt u voor prachtige afscheidingen in uw tuin. Zo kunt u bloemenperken afbakenen en planten of gras eenvoudig begrenzen. De grasranden worden op rollen van 9 meter geleverd. Zo kunt u hele bloemenperken afbakenen zonder stukken grasrand aan elkaar te lijmen. De randen zijn buigzaam en dus eenvoudig in alle bochten en hoeken te wringen. Zo kunt u naast rechte lijnen ook kronkelende of ronde bloemenperken begrenzen.

Een grasrand is eenvoudig en snel te plaatsen. U graaft eenvoudig een sleuf in de grond en plaatst de grasrand erin. Laat de grasrand boven de grond uitsteken, u kunt zelf kiezen hoeveel centimeter, maar zorg er wel voor dat de grasrand stevig in de grond zit.

Naast grasranden kunt u bij Wovar ook terecht voor de zeer populaire cortenstaal borderranden. Ook kunt u bij ons kiezen tussen verschillende kleuren kunststof borderranden

Grasranden zijn een perfecte manier om in uw voor- of achtertuin afscheidingen te maken. De maten van de grasranden variëren in breedte. Zo leveren wij grasranden van 15, 20 en 25 cm breed. De randen zijn allen 9 meter lang en kunnen dus grote delen van uw tuin van grasrand voorzien. Met de verschillende breedtes grasrand kunt u bepalen hoe hoog de grasrand boven de grond uitsteekt. Hoe dieper u de grasrand in de grond zet, hoe steviger deze staat.

Grasranden plaatsen

Een grasrand plaatsen kan heel eenvoudig door een sleuf te graven met een tuinschepje. Zo´n schepje bestelt u eenvoudig mee uit ons assortiment tuingereedschap. Zorg ervoor dat de sleuf overal ongeveer dezelfde diepte heeft en plaats de grasrand in de sleuf. Knip de grasrand van te voren eventueel op maat. Bochten of hoeken zijn geen probleem, de flexibele grasrand is eenvoudig om te buigen. Zo kunt u zelfs bijvoorbeeld cirkels maken rond bomen of ronde bloemenperken. 

De natuurlijk groene kleur van de grasranden zorgt ervoor dat de rand niet te opvallend is. Zo zorgt u voor subtiele en nette afscheidingen. Zoekt u toch een andere soort borderrand? Neem dan een kijkje in ons totale assortiment borderranden.

Grasrand groen kopen

Koop uw groene grasrand nu voordelig bij Wovar! Wilt u vele meters van grasrand voorzien? Bestel dan 5 of 10 rollen, zodat u van een aantrekkelijke staffelkorting profiteert. Hoveniers, bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijk account. Denk aan extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.