CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Slagpluggen

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Slagpluggen

Slagpluggen worden veel gebruikt voor het monteren van balken aan muren en worden met een hamer vast geslagen. Wovar levert slagpluggen van 6, 8 en 10 mm dik. De 10 mm dikke slagpluggen worden ook wel kozijnpluggen genoemd. Deze zijn geschikt om zware balken te monteren. Met de 6.0 mm dikke slagpluggen monteert u bijvoorbeeld latten. Voorheen werden hier vaak keilbouten voor gebruikt. Slagschroeven maken de montage van balken aan muren een stuk eenvoudiger. De slagpluggen van Wovar beschikken over een torx of kruiskop aandrijving. Deze is aangebracht voor het demonteren van de slagpluggen. Bestel uw pluggen en geniet van snelle levering uit eigen voorraad. Wij bezorgen overal in Nederland en België, ook op zaterdagen.

Naast slagpluggen heeft wovar ook betonschroeven zonder plug en kozijnpluggen!
  

Bedrijven in de bouwsector en tuinbranche profiteren van korting met een zakelijk account. Wilt u een houten balk aan uw gevel schroeven? Met deze slagpluggen kunt u 5x10 of 5x15 cm balken voor een carport of polyarbonaat aanbouw prima monteren. Voor zwaardere balken adviseren we onze kozijnschroeven of balkplugset te gebruiken.

Zijn slagpluggen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk eens onze spanhulzen, nylon pluggen of hollewandpluggen. Heeft u een extreem sterke verankering nodig? Dan raden wij onze keilbouten aan!