Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schaduwdoeken Rechthoek

Hier vindt u al onze rechthoekige schaduwdoeken. Met rechthoekige schaduwdoeken zorgt u voor een ruime schaduwplek in uw tuin of op uw terras. U kunt het doek natuurlijk ook gebruiken voor boven vijvers, auto´s of kinderspeelplekken. De maat is eenvoudig aan te passen aan uw terras en in tegenstelling tot een driehoekig schaduwdoek, mist u hiermee geen hoek in uw zonwering. Ga voor een tropische zandkleur, moderne antraciet grijze kleur of zorg voor een stralend terras met een gebroken witte kleur. Bij Wovar vindt u altijd een schaduwdoek die precies bij uw stijl past. De rechthoekige doeken zijn daarnaast verkrijgbaar in HDPE (polyethyleen) en als waterdichte variant. Een lastige partytent of zware parasol is niet meer nodig! U kunt het doek gedurende het hele seizoen mooi op zijn plek laten hangen.

Zoekt u toch een andere vorm of soort schaduwdoek? Bekijk snel ons volledige assortiment schaduwdoeken. Hier vindt u onder andere harmonica schaduwdoeken en waterdichte schaduwdoeken. Wovar levert daarnaast ook schaduwdoeken driehoek en schaduwdoeken vierkant.

Wilt u een groot terras voorzien van een lekkere schaduw? Met een rechthoekig schaduwdoek kunt u de volle breedte van uw terras in de schaduw zetten. Net als de vierkante variant zijn rechthoekige schaduwdoeken ook ideaal voor het plaatsen boven vijvers, zwembaden, bloemenperken, kinderspeelplaatsen en dierenverblijven. Zorg er bij een waterdichte variant wel altijd voor dat u het doek met afschot monteert, zodat het regenwater er gemakkelijk vanaf kan lopen. De helling zal niet alleen functioneel zijn, het ziet er ook nog zeer modern en stijlvol uit.

Zoekt u nog materialen om uw schaduwdoek aan uw muren, houten palen of een combinatie daarvan te bevestigen? Kijk voor alle benodigde materialen in ons assortiment schaduwdoek bevestigingsmateriaal.