CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Gevelbeits dekkendGevelverfVerf en Beits

Filters

Gevelbeits dekkend

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Gevelbeits dekkend

Hier vindt u de beste beitsen voor houten gevelbekleding in dekkende kleuren. Kies uit onder andere uit diverse kleuren grijs, antraciet en zwart. Tevens kunnen wij alle kleuren gevelbeits mengen. Wij leveren uitsluitend A-merken gevelverf zoals Teknos Drywood. Verf voor houten gevelbekleding van woningen komt zeer precies. Het hout heeft namelijk te maken met warmte van binnen en kou van buiten. Dit vergt een hoogwaardig product.

Bij Wovar hebben we niet alleen de kennis van beits voor houten gevels, maar ook voor andere houten constructies. Bekijk het assortiment beits en verf voor al onze producten! 

Op deze pagina vindt u al onze dekkende oplossingen voor het behandelen van gevelbekleding. Gevelbekleding verliest snel kleur en kan lelijk worden wanneer u deze niet behandelt. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar goede beitsen om uw gevelbekleding te behandelen. Let op, dit gaat om houten gevelbekleding. Waarschijnlijk de beste optie op dit gebied zijn de Woodstains van Teknos Drywood. Met deze beitsen kunt u uw gevel elke kleur geven die u maar wilt. Tegelijkertijd beschermt de beits uw houten gevel tegen krommen, verkleuring, rot, schimmel en meer!

Kleuren gevelverf

Teknos Drywood kan vrijwel alle RAL-kleuren aanleveren en heeft een enorme kaart met transparante kleuren. Alle producten die u hier vindt zijn van een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij elke kleur kiezen uit mat of zijdeglans. Kunt u uw kleur niet vinden op de kleurkaart of tussen de beschikbare RAL-kleuren? Geen paniek! Neem even contact op met onze klantenservice, wij kunnen veel kleuren op maat laten maken! Wij zullen dan gelijk kijken of ook uw kleur mogelijk is. Gebruikt u liever een transparante gevelverf of olie? Kijk dan bij gevelbeits transparant.

Gevelverf gebruiken

Wij adviseren om het behandelen van gevels altijd met extra aandacht te doen. Het is belangrijk om het hout goed en rondom te behandelen voor de maximale bescherming. Zo zorgt vocht niet meer voor kromtrekken, schimmel, rot en voorkomt u ook nog eens snelle verkleuring. U brengt vrijwel altijd meerdere lagen aan. Lees altijd goed de informatie die wij geven bij een product en lees goed het etiket dat op het blik beits of olie zit. Het aanbrengen kan gewoon gedaan worden met een kwast of met een verfroller. Let wel altijd even goed op de temperatuur. Onder de 13 graden is het niet verstandig om te gaan beitsen. Onder de 10 graden raden wij het zelfs volledig af. Zorg ook dat u een droge dag kiest zodat het hout goed kan gaan drogen!