CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Onderhoud en ReinigingVerf en Beits

Populaire producten

Onderhoud en Reiniging

In de verfshop van Wovar vindt u naast tuinbeits, verf en olie ook handige onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen. Denk aan reinigingsmiddelen voor het ontvetten van hout en muren. Ook vindt u er randsealers voor plaatmateriaal en reinigingsproducten voor vloeren. Populair zijn onze ontgrijzer middelen, groene aanslag verwijderaar, ontvetter en verfreiniger. Door uw hout goed te onderhouden blijft het er mooi uitzien en verlengt u de levensduur ervan. Bij Wovar bent u altijd zeker van A-kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen!

Hout onderhoudsproducten

Wilt u dat de verf of olie die u heeft aangebracht lang meegaat? Dan is een goede onderhoudsbeurt van groot belang. Goed schuren en reinigen zal helpen om olie, verf en beits goed te laten hechten op uw houtwerk. Zo kunt u er langer van genieten en bespaart u toekomstige investeringen zoals bijvoorbeeld het vervangen van hout. De producten zijn handig voor verschillende houten constructies, waaronder schuttingen, tuinhuisjes en meubels. Lichtjes schuren kan ook helpen om olie, verf en beits beter te laten hechten. De houtnerf gaat dan namelijk openstaan. 

Houtreiniger buiten

De reinigers voor hout van Wovar zijn in vele soorten verkrijgbaar. Zo bestelt u bij ons ontvetters, groene aanslag verwijderaars, ontgrijzers en diepreinigers. Een grondige reiniging laat uw hout weer stralen en maakt het geschikt voor het gebruik van een olie of beits. Bestel uw onderhoudsproducten voor hout nu voordelig bij Wovar en zorg eenvoudig voor een grondige reiniging. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Als zakelijke klant profiteert u namelijk van een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht. 

Zoekt u naast onderhoudsproducten ook beschermingsproducten, zoals olie en beits? U vindt al onze producten in het beits en verf assortiment.