CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Deurbeslag op schildDeurbeslagDeur- en Raambeslag

Populaire producten

Deurbeslag op schild

Zoekt u deurbeslag op schild? Het assortiment deurkrukken met schild van Wovar gaat van sierlijk naar industrieel en varieert van zwart naar RVS tot aluminium. Kortom, voor deurklinken op schild bent u bij Wovar aan het juiste adres! Deurbeslag met schild is zowel geschikt voor binnendeuren als buitendeuren.

De deurbeslag sets met schild worden niet altijd geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Wel dient u zelf boren bij te bestellen om in de deur te boren. Vergeet niet een insteekslot mee te bestellen als u die nog niet heeft. Erg populair en volledig meegaand met de laatste trend, is ons zwarte deurbeslag op schild. De verschillende deurklinken bekijkt u ook eenvoudig in de selecties deurbeslag RVS, Retro deurbeslag en deurbeslag zwart

Deurklink met schild

Het voordeel aan deurbeslag op schild is dat u geen losse rozetten meer nodig heeft voor het afdekken van een sleutelgat of toiletsluiting. Bij deurbeslag met schild zit dit namelijk direct in het schild verwerkt waardoor u altijd een nette en strakke afwerking van uw binnendeur heeft. Hierdoor is het wel belangrijk dat u de juiste steekmaat van het deurbeslag kiest. Denk hierbij aan een sleutelmaat 56 mm, kortweg SL56 genoemd óf het populaire PC55 deurbeslag met schild. De steekmaat is de hart-op-hart afstand vanaf de deurklink tot aan het sleutelgat, dit verschilt meestal per deur waardoor het voorafgaand zeer verstandig is dit goed op te meten.

Heeft u een nieuwe binnendeur of is de werking van uw deurslot minder dan voorheen? Vergeet dan niet om direct ook passende insteeksloten mee te bestellen waardoor uw deur weer soepel zal sluiten. Hierdoor heeft u bovendien de zekerheid dat het deurbeslag op schild goed zal passen bij het betreffende slot.

Steekmaat deurbeslag bepalen

Bij deurbeslag op schild is het belangrijk dat u let op de PC maat. Dit is echter alleen van toepassing als u uw deur op slot wilt kunnen doen en dus een deurbeslag met sleutelgat gebruikt. De PC maat is de hart op hart afstand van de deurkruk tot het cilindergat. Als de PC maat van uw insteekslot niet overeenkomt met die van het deurbeslag lukt het namelijk niet om de sleutel in het gat te steken. De PC maat wordt ook wel de steekmaat genoemd. 

Deurbeslag met schild kopen

Deurbeslag op schild bestelt u bij Wovar voor de laagste prijs! Door onze ruime voorraad deurbeslag lukt het om deurkrukken op schild vaak al de volgende dag te leveren. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account.  

Is deurbeslag op schild niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere ook deurbeslag op rozet, wc deurbeslag en losse deurklinken. Naast deurbeslag zien we ook een stijgende vraag naar onze schuifdeursystemen

Wilt u liever compleet beslag kopen inclusief slot? Ga dan voor onze complete deurbeslag sets

Video: Deurbeslag en deurklink vervangen