Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Deurbeslag op schild

Zoekt u deurbeslag op schild? Het assortiment deurkrukken met schild van Wovar gaat van sierlijk naar industrieel en varieert van zwart naar RVS tot aluminium. Kortom, voor deurklinken op schild bent u bij Wovar aan het juiste adres! Deurbeslag met schild is zowel geschikt voor binnendeuren als buitendeuren.

De deurbeslag sets met schild worden altijd geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Wel dient u zelf boren bij te bestellen om in de deur te boren. Vergeet niet een insteekslot mee te bestellen als u die nog niet hebt. Erg populair is ons zwarte deurbeslag op schild. Deurbeslag zwart is gemaakt van RVS en voorzien van een poedercoating. Door het RVS staal wordt dit beslag ook veel buiten gebruikt.

Bij deurbeslag op schild is het belangrijk dat u let op de PC maat. Dit is echter alleen van toepassing als u uw deur op slot wilt kunnen doen en dus een deurbeslag met sleutelgat gebruikt. De PC maat is de hart op hart afstand van de deurkruk tot het cilindergat. Als de PC maat van uw insteekslot niet overeenkomt met die van het deurbeslag lukt het namelijk niet om de sleutel in het gat te steken. De PC maat wordt ook wel de steekmaat genoemd.

Deurbeslag met schild kopen

Deurbeslag op schild besteld u bij Wovar voor de laagste prijs! Door onze ruime voorraad deurbeslag lukt het om deurkrukken op schild vaak al de volgende dag te leveren. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account

Is deurbeslag op schild niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere ook deurbeslag op rozet, wc deurbeslag en losse deurklinken, deurschilden en rozetten. Naast deurbeslag zien we ook een stijgende vraag naar ons schuifdeurbeslag. Vergeet niet een loopslot, kastslot of dag en nachtslot mee te bestellen.

Wilt u liever compleet beslag kopen inclusief slot? Ga dan voor onze inbouw cilindersloten!