Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kit accessoires

Hier vindt u allerlei accessoires om te gebruiken bij klussen waarbij u lijm, kit, pur of tape gebruikt. Denk aan een kitspuit een purpistool, maar ook accessoires voor chemische ankers. Zo bestelt u bijvoorbeeld een blaasbalg, een mengtuit en verschillende staalborstels. Op de productpagina´s van de accessoires leest u hoe het product wordt gebruikt en wat de bijbehorende producten zijn. Zo hoeft u niet veel te zoek om uw benodigde set samen te stellen.

Voor alle producten betreffende verschillende soorten lijm, kit, pur, chemisch anker en tape neemt u een kijkje in ons totale assortiment lijmen en kitten.

Om de artikelen uit het assortiment lijmen, kitten en tape te gebruiken kunt u het beste de bijpassende accessoires meebestellen. Zo kunt u voor alle kokers met kit of lijm de professionele kitspuit gebruiken. Bij het plaatsen van een chemisch anker kunt u goed gebruik maken van een mengtuit, blaasbalg, staalborstel en van een zeefhuls. Gaat u aan de slag met purschuim? Dan hebben we daarvoor een handig purpistool. Met de deze accessoires weet u zeker dat u alle benodigdheden in huis hebt om uw klus succesvol te klaren. 

Accessoires kit kopen

Koop uw accessoires voor kitten en lijmen nu voordelig bij Wovar en vereenvoudig zo uw klus! Hebt u een eigen bedrijf in de klus- bouwsector of bent u hovenier. Dan is het zeer waardevol om een zakelijk account aan te maken. U profiteert daarmee onder andere van een vaste zakelijke korting en van nog vele andere voordelen.