CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Douglas Beits

5 producten

Douglas Beits

Douglas beits is een tuinbeits welke zeer geschikt is voor de eigenschappen van Douglashout. Douglas beitsen zijn ook te gebruiken op andere zachthout soorten, zoals vuren, grenen en lariks. Zorg bij het beitsen van Douglas hout dat het hout enkele maanden buiten is ontharst. Daarna licht schuren en starten met behandelen is ons advies. U kunt ook kiezen voor een Douglas olie.

Heeft u andere soorten hout? Ons assortiment buitenbeits biedt voor elke soort hout een bijpassende beits. 

Douglas hout beitsen

Douglashout is met name ongedroogd zeer harsig. Daarom adviseren we altijd enkele zonnige maanden af te wachten voordat u Douglashout gaat behandelen met onze beits. Zo kan het hout eerst ontharsen. Met name ruw Douglas en Lariks hout wil nog wel eens flink wat hars loslaten. Bij glad geschaafd hout is dit doorgaans minder het geval, voor schaven is het hout namelijk eerst kunstmatig gedroogd. Schuur uw Douglas of Lariks hout altijd eerst lichtjes op, daarna ontvetten en dan pas behandelen met onze olie of beits.

Douglas beits gebruiken

Het gebruiken van Douglas beits is eigenlijk heel erg simpel. In de onderstaande video wordt het uitgebreid uitgelegd. In deze video laten we zien hoe je bijvoorbeeld een schutting of ander tuinhout makkelijk behandeld met deze golden douglas beits. U beschermt zo het hout jaren lang tegen houtrot, schimmel, verkleuring en meer! De benodigde artikelen vindt u uiteraard allemaal in onze webshop!

Speciale beits voor douglas hout

Bij Wovar hebben wij tevens een speciale beits die ontwikkeld en geproduceerd is voor douglas hout. Deze beits heet Beitz - Douglas beits. De beits is qua kleur en qua samenstelling perfect voor het behandelen, beschermen en mooi houden van al uw douglas hout. Beitz is het eigen merk van Wovar en dus exclusief verkrijgbaar in onze webshops. De beits is makkelijk in gebruik, gaat lang mee en beschikt over de hoogste kwaliteit grondstoffen op de markt. U betaalt er een beetje meer voor, maar dan heeft u ook echt wat! U vind de douglas beits bovenaan deze pagina. Daar vindt u ook meer informatie over het daadwerkelijk gebruiken van deze beits. In de onderstaande video ziet u, hoe onze collega de douglas beits gebruikt op een plantenbak gemaakt van douglas hout. 

Douglas beits bestellen bij Wovar

Het bestellen van douglas beits kan uiteraard het beste bij ons in de webshop! Wij leveren namelijk ontzettend snel in heel Nederland en België, maar ook buiten de benelux. Zakelijke klanten kunnen daarnaast ook nog eens 15% korting krijgen door een zakelijk account aan te vragen! Heeft u informatie nodig over onze douglas beits of een ander product voor in de tuin of zelfs binnenshuis? Dan kunt u gerust contact met onze klantenservice opnemen voor vrijblijvend advies.