CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Purschuim

4 producten

Purschuim

Op zoek naar purschuim? Purschuim is altijd handig. Zo kunt u kozijnen en kaders van deuren afdichten en eenvoudig kieren en naden dichten. De purschuim van Wovar kleeft goed en is verkrijgbaar in bussen van 700 ml. Naast ´normale´ purschuim kunt u bij ons ook purschuim flexibel bestellen. Deze pur kan bewegingen opvangen zonder dat het schuim daarbij beschadigd raakt. Het schuim sluit snel luchtlekken af en is dus lucht en damp dicht. 

Een bus van 700 ml kan uitzetten tot wel 45 liter purschuim. Om de pur op de juiste manier aan te brengen raden wij aan om gebruik te maken van een purpistool, welke u bij ons direct kunt meebestellen. Zorg er daarnaast voor dat u de materialen om de plek heen waar u pur wilt aanbrengen, goed afdekt. Mocht er toch purschuim op plekken terechtkomen waar dat niet de bedoeling is, dan kunt u gebruik maken van de purverwijderaar. Dat is een verwijderaar, ontvetter en reiniger in 1! 

Ook op zoek naar kit? Ook hiervoor kunt u bij Wovar terecht! Bekijk bijvoorbeeld onze high tack kit of neem een kijkje ons volledige assortiment kit

Met pur dicht u eenvoudig kieren. Ook kunt u de kaders van deuren en kozijnen eenvoudig goed lucht- en dampdicht maken. De bussen met purschuim van Wovar zijn 700 ml en ook in een flexibele variant verkrijgbaar. Deze variant vangt bewegingen of klappen op, zonder dat daarbij het purschuim beschadigd raakt. Tevens kunt u bij ons terecht voor een purschuim verwijderaar. Zo verwijdert u pur eenvoudig, wanneer u hebt gemorst of wanneer u plekken met pur wilt verwijderen. Vergeet niet om een purpistool mee te bestellen om de pur eenvoudig en geleidelijk aan te brengen. 

Let op: Vanaf 24 augustus 2023 dienen alle professionele en indistruele gebruikers opgeleid en gecertificeerd te zijn voor het gebruik van de producten zodat veiligheid is gegarandeerd. 

Purschuim kopen

Koop uw bussen met purschuim nu zeer voordelig bij Wovar! Vergeet niet om direct een bus purschuim verwijderaar mee te bestellen en een purpistool. Zo heeft u in 1 keer alle benodigdheden in huis. Hebt u een eigen bedrijf in de bouw, klus- of tuinbranche? Profiteer dan van extra voordelen, waaronder een zakelijke korting, met een zakelijk account!

Toevallig op zoek naar kit, tape of een chemisch anker? Al deze producten vindt u terug in het assortiment lijmen en kitten