Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Tochtstrips

Heeft u last van tocht in uw huis? Koelt het bijvoorbeeld snel af of voelt u een kleine briesje in uw nek als u op de bank zit? Waarschijnlijk tocht het dan bij uw ramen of deuren. Met het uitgebreide tochtwering assortiment van Wovar kunt u dit probleem eenvoudig oplossen! Wovar levert namelijk hoogwaardige tochtstrips, dorpelprofiel en tochtbanden speciaal voor deuren en ramen en zelfs voor uw brievenbus.

Of het nu gaat om een binnendeur, buitendeur, voordeur, schuifdeur de tochtstrips van Wovar zorgen ervoor dat er geen tocht meer ontstaat in uw woning. Erg poplulair zijn onze tochtstrips op band en onze dorpelstrips voor onder de voordeur. 

Bestel tochtwering om uw huis tochvrij te maken voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert tochtstrips, tochtbanden en dorpelstrips razendsnel uit eigen voorraad. Bent een zakelijke klant met een bouwbedrijf, klusbedrijf of hovenier? Maak een zakelijk account aan en profiteer van extra voordeel zoals korting.

Een tochtstip van Wovar is zeer eenvoudig te plaatsen en houdt tocht dat langs uw deuren of ramen sluit tegen. Een van onze populairste tochtstrips zijn zelfklevend en geschikt voor vrijwel alle deuren en ramen. Om het u gemakkelijk te maken hebben we per tochtstip aangegeven voor welke kiergrote deze geschikt is. De meest verkochte tochtstrip is de zelfklevende tochtstrip voor kieren 4 tot 6 mm groot. 

Hoe plaats ik een zelfklevende tochtstrip?

Het is erg eenvoudig om onze zelfklevende tochtstrips te plaatsen, ook voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan of doorgaans niet heel handig zijn.

  1. U begint als eerst met en schoonmaken van van de ondergrond. Deze dient voor u de tochtband gaat aanbrengen.
  2. Laat de ondergrond goed drogen. Het heeft namelijk geen zin om de zelfklevende tochtband aan te brengen op een vochtige ondergrond.
  3. Verwijder de beschermfolie enkele centimeters en druk de tochtstrip stevig op zijn plaats. Knip de tochtstrip af in de hoeken en u bent klaar.

Zoals u hierboven leest is het plaatsen van zelfklevende tochtstrips erg eenvoudig. Zelfklevende tochtbanden zijn geschikt voor alle ramen en deuren. Wij raden aan eerst de grote van de kier op te meten om de juiste keuze te maken. U kiest bij Wovar voor tochtstrips geschikt voor kieren van 1 tot en met 6 mm groot. Dankzij een ruime eigen voorraad geldt op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis!

 

Veelgestelde vragen

Welke tochtstrip heb ik nodig?

Welke tochtstrip u nodig hebt hangt af van de grote van de kier. Wovar levert tochtstrips op band voor kieren van 1 tot 4 mm, 2 tot 3 mm, 3 tot 5 mm en 4 tot 6 mm. Het is dus belangrijk om eerst de kier op te meten, zodat u zeker weet dat u de goede maat tochtstrip bestelt. De tochtstrips worden veelal gebruikt voor deuren en ramen.

Hoe tochtstrip aanbrengen?

De tochtstrips van Wovar zijn eenvoudig aan te brengen. Ze beschikken namelijk allen over een zelfklevende rand. Knip de tochtstrip eerst op de gewenste lengte. Door het papier van de strip te halen komt de plakrand vrij. Druk vervolgens de plakrand stevig op de gewenste plek om de tochtstrip te plaatsen. Voor het beste resultaat raden wij aan om de strip op een schone ondergrond te plaatsen. Laat de ondergrond goed drogen voordat u de strip aanbrengt. 

Welke tochtstrip gebruiken voor de voordeur?

Al onze tochtstrips zijn ook geschikt voor voordeuren. Plaats de tochtstrips eenvoudig op het kozijn aan de zijkanten en de bovenkant. Zorg ervoor dat de tochtband op de plek komt waar de voordeur het kozijn zou moeten raken. Op de foto ziet u een voorbeeld met een zwarte tochtstrip. 

tochtstrip voor voordeur