Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Decoupeerzaagjes

U zoekt decoupeerzaagjes van goede kwaliteit? A-merk Wovar levert professionele decoupeerzaagjes voor de laagste prijs! Het voordeel van decoupeerzaagbladen is dat u snel bochten kunt zagen. Dit is met cirkelzaagbladen of een handzaag vaak niet te doen. Wovar levert decoupeerzaagjes voor hout en metaal. Alle decoupeerzaagbladen van Wovar hebben een T-schacht. Deze is geschikt voor alle gerenommeerde merken decoupeerzaagmachines zoals Festool en Metabo. Onderaan deze pagina leest u voor welke merken onze zaagjes nog meer geschikt zijn!

Bestel decoupeerzaagbladen van A-merk Wovar voor de laagste prijs. Decoupeerzaagjes worden verkocht in pakjes van 5 stuks. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven en hoveniers krijgen extra voordelen zoals korting met een zakelijke account.

Zijn decoupeerzaagjes niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment zaagbladen en doorslijpschijven. Daarnaast leveren wij ook vele boren en bits.

Decoupeerzaagjes voor hout en decoupeerzaagbladen voor metaal worden geleverd in pakjes van 5 stuks. Voor u voor de hoogwaardige decoupeerzagen van wovar kiest dient u te kijken of uw machine geschikt is voor zaagjes met een T-schacht. Heeft u een decoupeerzaagmachine van een van onderstaande merken? Dan zijn onze zaagjes geschikt voor uw machine! De t- of u-vorm is het uiteinde van het zaagje waarmee u de decoupeerzaagjes in de decoupeerzaag vastzet. 

- AEG                                  - Makita
- Atlas-copco                       - Metabo
- Bosch                                - Milwaukee 
- DeWalt                              - Protool
- Festool                              - Skil
- Flex                                   - Wolfcraft
- Hilti
- Hitachi

Decoupeerzaag, ook wel wipzaag, is voornamelijk bedoeld voor het uitzagen van diverse vormen. Met Wovar decoupeerzaagjes kunt u gemakkelijk een vorm uitzagen. De decoupeerzaagjes zijn verkrijgbaar voor verschillende houtsoorten. Zo kunt u bij Wovar decoupeerzaagjes krijgen voor grof hout, fijn hout met bochten, extra lange zaagjes, decoupeerzaagjes met een omgekeerde vertanding en laminaatdecoupeerzaagjes. 

Decoupeerzaagbladen voor hout

In totaal heeft Wovar 8 verschillende decoupeerzaagbladen voor hout. Het verschil zit hem voornamelijk in de tandafstand. Zoekt u een decoupeerzaagje fijn of grof? Het voordeel van een fijn zaagje is dat deze zorgt voor nette zaagsnede. Gaat u bijvoorbeeld zagen in plaatmateriaal wat in het zicht komt? Dan gebruikt u altijd een fijn decoupeerzaagblad. Wilt u snel zagen en komt het eindresultaat niet in het zicht? Dan gebruikt u een grof zaagblad. 

Daarnaast speelt de breedte van de zaagjes ook een rol. Dient u kleine of scherpe bochten te zagen? Dan kiest u voor een smal zaagblad. Voor zaagsneden in plaatmateriaal die niet erg rond zijn gebruikt u weer een breder zaagblad. De meeste decoupeerzaagjes voor hout kunnen ook gebruikt worden voor PVC. U kunt dit vinden op de productpagina's.

Decoupeerzaagjes bestellen

Bestel decoupeerzaagjes snel en gemakkelijk online bij Wovar uw leverancier voor decoupeerzaagbladen. Wovar levert zaagjes snel uit eigen voorraad. Bedrijven in de bouw en hoveniersbranche krijgen met een zakelijk account extra voordeel zoals korting, spoedlevering en een vast contactpersoon.